VIDEO: Trei minute de RUŞINE naţională cu răspunsuri la întrebarea “Cum se numeşte ţara noastră?”

vax-populi

Jurnalistul ploieştean Răzvan Anghelescu, devenit cunoscut pentru seria de interviuri rurale “Vax populi”, realizate de Prahova Tv şi preluate acum şi de TVR, a postat ieri pe YouTube un nou filmuleţ care arată încă o dată ignoranţa şi lipsa de educaţie culturală, politică şi istorică a unui segment semnificativ al populaţiei.

Materialul este realizat în jurul unei întrebări simple: „Cum se numește țara noastră?”. Deşi pare aproape imposibil de crezut, în cele 3 minute şi jumătate ale montajului apar mai mulţi români şi etnici ţigani care habar nu au să răspundă la o întrebare atât de banală.

„Preventiv. O mare rugăminte. Nu mai insistaţi pe ideea că e fake. Pentru că nu e. E clar că aleg anumite personaje. Accept să mă înjuraţi pe tema asta. Sau pe altele. Dar nu bateţi câmpii cu ideea că e aranjat. Nu e. N-am dat niciodată nici un leu pentru nici un interviu. Şi am făcut sute. Şi n-am făcut un sondaj de opinie pe banii statului, ca să iau păreri din toată ţara. E un amărât de clip. Nu aşa sunt toţi românii. Logic, nu?”, a comentat Răzvan Anghelescu, realizatorul “Vax Populi”, pe canalul său de Youtube.

Emisiunile din seria “Vax populi” au fost iniţiate în 2010 şi majoritatea subiecţilor intervievaţi sunt din satele din Prahova. Denumirea este un joc ironic de cuvinte după dictonul latin “vox populi”, care înseamnă vocea poporului.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *