VIDEO – TIGAN EXTREM DE PERICULOS, căutat de poliţiştii buzoieni după ce a atacat trei tineri cu un cuţit pe Unirii

buzau-taiat

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă după ce un tigan periculos a înjunghiat doi tineri, pe unul din cele mai aglomerate bulevarde din oraş. Unul dintre răniţi a fost la un pas de moarte, deoarece i-a fost secţionată artera femurală şi sângera abundent. A scăpat cu viaţă, pentru că a fost dus repede la spital de către prieteni.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 23 de ani se plimbau seara pe bulevardul Unirii. La intersecţia cu strada Patriei, au vrut să traverseze şi au intrat în vorbă cu un individ de etnie tiganeasca.

Glumele celor trei nu i-au convenit tiganului, care a scos un cuţit şi l-a atacat pe unul dintre ei. Băiatul s-a împiedicat şi a căzut pe şosea, iar prietenii săi au sărit să-l salveze.

VEZI SI: TENTATIVA DE OMOR IN PLINA STRADA! Un tanar a fost la un pas sa-si piarda viata, dupa ce, a fost atacat cu un cutit de un TIGAN, in vazul a zeci de trecatori

Agresorul tigan i-a atacat şi pe ei. Pe unul l-a rănit la călcâi iar pe celalalt, în muşchiul piciorului.

download

Cei trei prieteni au plecat cu maşina spre spital dar cum pe drum băiatului cu hemoragie i s-a făcut rău ei au chemat în ajutor ambulanţa. Cu mult sânge pierdut, rănitul a fost dus direct în sala de operaţii. Imediat ce a fost stabilizat, tânărul a fost transportat la un spital din Bucuresti.

VEZI SI: MORȚI SI RĂNIȚI, în răfuielile celor mai de temut clanuri ȚIGANEȘTI din Buzău

Poliţia a fost alertată şi din descrieri şi-a dat seama cine este agresorul pe care îl caută la această oră. Agresorului de etnie tiganeascaă i s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor şi dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii între 5 şi 10 ani.

Din ziarul Opinia Buzau:

Un tânăr de 22 de ani din Buzău a fost la un pas de moarte după ce un individ de numai 18 ani, de etnie romă, i-a secționat artera femurală. Totul s-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 21.00 la intersecția străzilor Unirii și Patriei, în văzul a zeci de trecători, în urma unui conflict spontan izbucnit între doi prieteni ai tânărului de 22 de ani și individul de etnie romă. Doi tineri, de 22 , respectiv 23 de ani, s-au întâlnit duminică seară, în jurul orei 20.00, și au hotărât să meargă împreună cu mașina primului în zona ACR. Acolo îi aștepta un alt prieten. La intersecția bulevardului Unirii cu strada Patriei, tânărul de 23 de ani a coborât din mașină și a traversat strada către magazinul alimentar. În fața non-stopului a fost apostrofat de un individ care stătea rezemat de un panou publicitar. Discuția a degenerat, iar individul a scos un cuțit, amenințându-l pe tânărul de 23 de ani.

,,M-am întâlnit cu D. (n.r. tânărul cu artera femurală secționată) și m-am dus cu mașina lui pe Unirii, să mă întâlnesc cu prietena mea la ACR. Acolo trebuia să mă întâlnesc și cu un alt amic, iar D. a plecat, vroia să spele mașina. Eu am traversat la magazin (n.r., non-stopul din fața ACR) unde mă aștepta celălalt prieten. În zona trecerii de pietoni am fost înjurat de agresor. M-am întors și l-am întrebat ce vrea. A scos cuțitul, a vrut să mă lovească, dar m-am ferit. Am fugit prin spatele frigiderelor de la non-stop, dar am dat nas în nas cu agresorul. A dat cu cuțitul, m-am ferit, l-am prins de mâna în care avea cuțitul și am căzut amândoi pe asfalt. Prietenul care mă aștepta la ACR mi-a sărit în ajutor, eu l-am scăpat pe agresor, dar acesta, nici n-am rea­lizat când, l-a tăiat pe prietenul meu la călcâi. În clipa aceea, l-am văzut pe D. venind din stânga. Am auzit un țipăt și l-am văzut pe individ fugind. Nici n-am apucat să ne dăm seama ce se întâmplă. Cert este că D. era tăiat la picior, iar celălalt prieten era rănit la un călcâi. Deși D. sângera masiv, s-a urcat la volan cu intenția de a merge la spital, dar pe drum, în apropiere de Bariera Ploiești, a spus că nu mai vede și nu mai simte piciorul. La scurt și-a pierdut cunoștința”, a povestit tânărul de 23 de ani.celălalt artera femurală secționată. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență, Adriana Bratosin, tânărul a fost diagnosticat de medici cu plagă înjunghiată la nivelul coapsei stângi și operat de urgență. După ce l-au stabilizat, medicii au decis să-l transfere la un spital din Capitală pentru investigații suplimentare.

Sesizată despre incident, poliția a demarat cercetările în acest caz. Din descrierea oferită de tânărul de 23 de ani, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor, în persoana unui tânăr de 18 ani, de etnie romă, care până ieri, la închiderea ediției, nu fusese prins, deși, din mai multe surse, ne-au parvenit informații că individul ar fi fugit la o rudă în Urziceni.

VEZI SI: Un tanar injunghiat si o femeie talharita – faptele de azi ale TIGANILOR la Buzau (FOTO+VIDEO)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Bai PULIFRICILOR de ce Pla mea ati fugit de cacatul ala cu ochi. Trebuia sa-l calcati in picioare pe tiganul a;la imputit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.