VIDEO – TEROARE la mitingul Antena3! Jurnalisti ATACATI de manifestantii pro-Voiculescu!

jurnali-tii-b1-tv-ataca-i-de-manifestan-ii-aduna-i-la-protestul-antenei-3-video-119387

Scene oribile petrecute în timpul mitingului organizat de Antena 3 în jurul Palatul Cotroceni.

O jurnalistă de la B1 TV a fost agresată de unii participanți la mitingul organizat de Antena 3 în jurul Palatul Cotroceni. Aceasta a fost lovită cu pumnii și picioarele. Agresați verbali au fost și reprezentanții REALITATEA TV și România TV.

Jandarmii nu se aflau în zonă, iar imediat ce au fost sesizați nu au legitimat pe nimeni. Chiar în timpul unei intervenții în direct la Realitatea TV, jurnalistul Cristi Dorombach a fost agresat verbal.

De pe B1 TV:

UPDATE 17:30 Jurnalistul Mihai Jurca a anunțat în cadrul emisiunii Ring TV că postul B1 TV va depune o plângere împotriva persoanei care a lovit-o pe reporteriță, urmând să pună la dispoziție autorităților imaginile cu bărbatul care a comis respectiva agresiune.

UPDATE 17:20 „În acest moment, participanții s-au pus în plimbarea în jurul Palatului Cotroceni. În interiorul manifestanților există și pro și contra. În momentul în care s-a semnalat un incident, jandarmii au încercat să extragă persoana sau persoanele care au produs incidentul, dar când au ajuns acolo situația se calmase și nu a mai fost nevoie de intervenția lor”, a explicat, pentru B1 TV, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Anca Voicescu.

Citiți și:  Scene socante. S-au MACELARIT in plina strada: zece bărbați s-au BĂTUT cu săbii și cuțite

Întrebată despre efectivul trimis în zonă, aceasta a spus că sunt forțe ”suficiente pentru a face față”, fără a putea preciza o cifră.

UPDATE 17.02 Potrivit numărătorii jandarmeriei, aproximativ 500 de oameni au pornit deja în marș pe lângă Palatul Cotroceni.

Jurnaliștii B1 TV prezenți duminică după-amiază au fost agresați de susținătorii Antenei 3, adunați la ”plimbarea” de la Palatul Cotroceni. Aceștia au fost loviți și jigniți, fiind nevoiți să plece din mijlocul lor și să traverseze strada.

Echipa B1 abia ajunsese la Cotroceni înainte de ora oficială a ”plimbării”, când susținătorii Antenelor au sărit peste aceștia, reportera Mădălina Dicu fiind lovită dur cu piciorul în spate. Un alt reporter care i-a luat acesteia apărarea a fost și el imediat săltat de oamenii adunați la fața locului.

Citiți și:  Scene socante. S-au MACELARIT in plina strada: zece bărbați s-au BĂTUT cu săbii și cuțite

Angajații din trustul Intact au convocat o ”plimbare” în jurul Cotroceniului, anunțată de imediat după condamnarea primită de Dan Voiculescu în dosarul ICA.

Plimbarea însă este un protest, așa cum a certificat și jurnalistul Intact Radu Tudor într-o postare pe blogul său. Antena 3 însă a promovat această chemare în stadă drept o ”plimbare”, dat fiind că un astfel de protest ar fi enautorizat.

Angajaţii Antenei 3 sunt nemulţumiţi de decizia instanţei de a pune sechestru pe clădirea în care funcţionează din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti și au început chiar o campanie de manipulare în care susțin că postul este confiscat. Ceea ce ascund ”vedetele” lui Voiculescu este faptul că acea clădire aparţinea ICA, în timp ce televiziunea Antena 3 era chiriașă.

Echipa B1 TV, agresată la plimbarea convocată de Antena 3 la Cotroceni

 

LASA UN COMENTARIU