VIDEO – TEROARE la mitingul Antena3! Jurnalisti ATACATI de manifestantii pro-Voiculescu!

jurnali-tii-b1-tv-ataca-i-de-manifestan-ii-aduna-i-la-protestul-antenei-3-video-119387

Scene oribile petrecute în timpul mitingului organizat de Antena 3 în jurul Palatul Cotroceni.

O jurnalistă de la B1 TV a fost agresată de unii participanți la mitingul organizat de Antena 3 în jurul Palatul Cotroceni. Aceasta a fost lovită cu pumnii și picioarele. Agresați verbali au fost și reprezentanții REALITATEA TV și România TV.

Jandarmii nu se aflau în zonă, iar imediat ce au fost sesizați nu au legitimat pe nimeni. Chiar în timpul unei intervenții în direct la Realitatea TV, jurnalistul Cristi Dorombach a fost agresat verbal.

De pe B1 TV:

UPDATE 17:30 Jurnalistul Mihai Jurca a anunțat în cadrul emisiunii Ring TV că postul B1 TV va depune o plângere împotriva persoanei care a lovit-o pe reporteriță, urmând să pună la dispoziție autorităților imaginile cu bărbatul care a comis respectiva agresiune.

UPDATE 17:20 „În acest moment, participanții s-au pus în plimbarea în jurul Palatului Cotroceni. În interiorul manifestanților există și pro și contra. În momentul în care s-a semnalat un incident, jandarmii au încercat să extragă persoana sau persoanele care au produs incidentul, dar când au ajuns acolo situația se calmase și nu a mai fost nevoie de intervenția lor”, a explicat, pentru B1 TV, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Anca Voicescu.

Întrebată despre efectivul trimis în zonă, aceasta a spus că sunt forțe ”suficiente pentru a face față”, fără a putea preciza o cifră.

UPDATE 17.02 Potrivit numărătorii jandarmeriei, aproximativ 500 de oameni au pornit deja în marș pe lângă Palatul Cotroceni.

Jurnaliștii B1 TV prezenți duminică după-amiază au fost agresați de susținătorii Antenei 3, adunați la ”plimbarea” de la Palatul Cotroceni. Aceștia au fost loviți și jigniți, fiind nevoiți să plece din mijlocul lor și să traverseze strada.

Echipa B1 abia ajunsese la Cotroceni înainte de ora oficială a ”plimbării”, când susținătorii Antenelor au sărit peste aceștia, reportera Mădălina Dicu fiind lovită dur cu piciorul în spate. Un alt reporter care i-a luat acesteia apărarea a fost și el imediat săltat de oamenii adunați la fața locului.

Angajații din trustul Intact au convocat o ”plimbare” în jurul Cotroceniului, anunțată de imediat după condamnarea primită de Dan Voiculescu în dosarul ICA.

Plimbarea însă este un protest, așa cum a certificat și jurnalistul Intact Radu Tudor într-o postare pe blogul său. Antena 3 însă a promovat această chemare în stadă drept o ”plimbare”, dat fiind că un astfel de protest ar fi enautorizat.

Angajaţii Antenei 3 sunt nemulţumiţi de decizia instanţei de a pune sechestru pe clădirea în care funcţionează din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti și au început chiar o campanie de manipulare în care susțin că postul este confiscat. Ceea ce ascund ”vedetele” lui Voiculescu este faptul că acea clădire aparţinea ICA, în timp ce televiziunea Antena 3 era chiriașă.

Echipa B1 TV, agresată la plimbarea convocată de Antena 3 la Cotroceni

 

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

11 comentarii

 1. uitativa ce mecla de betiv notoriu are cretinul care a lovit,un reporter B1 TV,alo jandarmii pe unde va plimbati?

  • Jandarmii exista doar cand doresc ei. Mai nou sunt controlati de Ponta si nu au voie sa intervina cand e vba de ceva instrumentat de oamenii lui din Antena3.

 2. de aceea nu e intelept sa iesi in manifestari ad hoc, ci la o manifestari unde absolut toti manifestantii au referinte adica se stie cine sunt, ca sa nu fie nebuni, securisti infiltrati sau alti cretini. Pericolul poate veni chiar de la manifestanti fiindca sunt infierbantati si taranoi cum sunt nu inteleg spiritul manifestatiei ca fiind impotriva unei idei sau a cuiva strict, se refuleaza pe oricine?

 3. de aceea nu e intelept sa iesi in manifestari ad hoc, ci la o manifestari unde absolut toti manifestantii au referinte adica se stie cine sunt, ca sa nu fie nebuni, securisti infiltrati, neonazisti sau alti cretini. Pericolul poate veni chiar de la manifestanti fiindca sunt infierbantati si taranoi cum sunt nu inteleg spiritul manifestatiei ca fiind impotriva unei idei sau a cuiva strict, se refuleaza pe oricine?

 4. Foarte adevarat! Sunt multi agenti provocatori infilttrati care nu fac alceva decat sa provoace intrarea jandarmilor in forta arestand manifestantii. Abia astept sa ii vina randul la puscarie lui Ponta!

 5. De ce tocmai Ponta? Nu simtiti pe nimeni dintre actualii lideri politici mai vizat? Despre Ponta nu se zvoneste nimic concret (deocamdata), despre altii se vorbeste pe fata.

 6. Ponta e jidan comunist, a avut rude care au făcut multe lucruri împotriva romanilor etc. adi Deși nu se zvonește nimic concret asta este un comunist mai împuțit decât toți care i-am avut. E mincinos, las, trădător și manipulează oamenii.
  E ticălos mare pentru ca minte pensionarii cu promisiuni false și le-a furat pensiile și tara. Comuniști au furat tot capitalul adunat pentru plata pensionarilor. Adică toată industria din România care putea plăti pensionarii, după ce bani cu care au contribuit au fost investiți în Fabrici și uzine.

 7. [sters din cauza stupiditatii]

Lasa un comentariu