Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALMILITARSTIRI

VIDEO TERIFIANT. S-a dezlănțuit Iadul. Breaking News

bbnn

Cu adevărat s-a dezlănțuit iadul în nordul Siriei, acolo unde armata turcă a trecut granița.

Trecuți pe lista neagră de Recep Tayyip Erdogan, kurzii sunt măcelăriți de armata „otomană”. În pofida îndemnurilor comunității internaționale de a opri ofensiva, Erdogan a dat ordin ca atacurile să fie intensificate. Iar în noaptea de sâmbătă spre duminică s-a declanșat iadul peste orașul Ras al Ain.

Turcia revendică Victoria aici, spunând că a cucerit orașul Ras al Ain, însă informațiile rămân puține și sunt în continuare contradictorii. Pe de altă parte, anunță presa locală, citată de marile agenții, forțele aeriene turce ar fi trecut la atac și asupra orașului de frontieră Akcakale, unde a fost mobilizat un convoy de tancuri şi alt material militar greu. La prima oră a dimineții de duminică, tirurile de artilerie ale turcilor au făcut prăpăd în oraș, secerând tot ce au întâlnit în cale.

Că ofensiva va continua reiese și din decizia autorităților locale de a închide școlile în mai multe orașe de frontieră, fiindcă se așteaptă ca turcii să înainteze mai mult în teritoriul sirian.

S-a tras în orașele din Turcia!
Ca replică la atacurile turcilor, miliţiile siriano-kurde (Unităţile de Apărare a Poporului – YPG) au lansat 300 de proiectile spre diferite puncte din sudul Turciei, provocând 18 morţi şi circa o sută de răniţi, toţi civili!

Patru militari turci şi-au pierdut viaţa, iar ceremoniile funerare au fost adevărate evenimente, transmise la televizor și cu zeci de mii de persoane prezente.

„Operaţiunile în cadrul ofensivei «Izvorul Păcii» au continuat în timpul nopţii cu succes, cu sprijin terestru şi aerian, inclusiv cu drone”, a anunţat Ministerul Apărării turc într-un comunicat de presă.

Conform Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, forţele turce au cucerit și cartiere întregi din oraşul Suluk, la sud-est de Tel Abyad. „Turcii încearcă să preia controlul total, dar au loc confruntări violente cu forţele noastre”, a răspuns kurzii.

Critici și amenințări din partea comunității internaționale
Ankara consideră YPG o organizaţie teroristă, care are legături puternice cu Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Comunitatea internațională a lansat numeroase critici, inclusiv NATO și Liga Arabă arătându-și dezaprobarea față de atacarea kurzilor. Până și Vladimir Putin a cerut ca „toate forțele militare străine aflate pe teritoriul Siriei să părăsească imediat țara”, în timp ce Franţa şi Germania au anunţat că nu vor mai vinde armament Turciei câtă vreme continuă ofensiva împotriva kurzilor!

VEZI SI: ATACUL TERORIST DIN GERMANIA NU ESTE CEEA CE PARE. Detalii socante ies la iveala

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.