VIDEO – Tensiuni între manifestanți! Liderii protestului, acuzați că sunt plătiți să compromită organizarea!

marele-mic-protest-manelar

Peste 300 de persoane au mărșăluit, vineri seară, pe străzile Buzăului, în ce-a de-a treia seară de proteste organizate la Buzău. Numărul lor a fost cu mult mai mic decât cel din primele două seri de proteste, poate și din cauză că mulți tineri au preferat cluburile, conform stiridebuzau.ro

La ora 19.30, era strâns pe platoul din centrul Buzăului un grup de aproximativ 300 de persoane, mulți tineri sub 25 de ani. Deși pe Facebook stabiliseră să rămână în Piața Dacia, câțiva puști care și-au asumat statutul de lideri ai manifestației, au propus să plece din nou în marș, stârnind revolta mai multor grupuri de manifestanți.

Unii i-au acuzat pe inițiatorii marșului că sunt plătiți să deturneze manifestația prin dispersarea mulțimii din fața Palatului Comunal. Totodată, le-a fost semnalat jandarmilor din dispozitivul de ordine că în mulțime au fost văzuți copii de 5, 6 ani, și că printre tineri sunt câțiva care consumă alcool.

Grupul de manifestanți au pornit în cele din urmă pe traseul Bulevardul Bălcescu – Strada Spiru Haret – Bulevardul Unirii iar în jurul orei 21.30 au revenit pe platoul din centru, unde au mai scandat cel mult o jumătate de oră înainte să plece spre case.

VEZI SI: Ciutacu isi BATE JOC de tinerii din strada: „Excese care au nevoie de MEDICAMENTATIE”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.