VIDEO: „Spitalul groazei“ există şi se află în România. „Din cocina asta medicii şi asistentele pleacă la patul bolnavilor“

Vestiarele medicilor şi a personalului seamănă mai mult cu subsolul unei fabrici abandonate

SPITALUL GROAZEI DIN ROMANIA:

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe contul său de Facebook imagini de coşmar filmate în Spitalul Judeţean din Braşov.

Clipul durează puţin mai mult de 5 minute şi surprinde imagini de neconceput pentru o unitate spitalicească din secolul XXI, într-o ţară civilizată.

Murdăria este suverană şi a pus stăpânire pretutindeni, până şi în vestiarele medicilor şi ale persolanului care lucrează pe secţii.

Nu este de mirare, spune autorul filmării, că mulţi dintre bolnavii internaţi aici vin cu o boală şi pleacă acasă cu trei, din cauza condiţiilor mizerabile.

„Priviţi cum arată subsolul Spitalului Judeţean Braşov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secţii. Mai poate mira pe cineva că pacienţii vin aici cu o boală şi pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice? Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseară, la ora 23, la o oră după ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, pe secţia de Ortopedie a acestei bombe biologice”, e mesajul postat de Ungureanu.

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

Un comentariu la „VIDEO: „Spitalul groazei“ există şi se află în România. „Din cocina asta medicii şi asistentele pleacă la patul bolnavilor“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *