VIDEO: Sorina Matei o face PRAF pe Alina Gorghiu, după ce a REFUZAT să spună pe ce criterii au fost aleși jurnaliștii de la dezbaterea lui Iohannis

Jurnalista Sorina Matei, care ieri anunța că va merge la dezbtarea organizată de președintele Klaus Iohannis chiar dacă nu a fost invitată o atacă extrem de dur pe senatoarea Alina Gorghiu. Totul după ce Gorghiu a refuzat să îi explice Sorinei Matei pe ce criterii au fost aleși jurnaliștii care au avut acces la dezbaterea președintelui Klaus Iohannis.

Acum 5 ani, 12 noiembrie 2014, stătea lângă mine vreo 3 ore şi ceva, respirând acelaşi aer într-o încăpere în care intră doar 3 scaune, şi transpira non stop şi se ruga şi se dădea de toate ceasurile că la dezbaterea finală, Maus, candidatul uitase practic ce învăţase c-o oră înainte. Uitase şi numele baronilor de la PeSeDeu, uitase şi o fază pregătită de ei cu cuponul de pensie şi nu primea nici mesajele date de dânsa de pe telefon pe messenger pentru că ce să vedeţi- Maus e antitalent tech total şi laptopul intrase de zeci de minute în stand by. Şi a intrat la pauză peste Maus să-i şoptească înspre reeducare.

Ieri seară, 19 noiembrie 2019, fix aceeaşi doamnă este profund deranjată, tare tare înţepată, practic m-ar fi strâns puţin de gât sau ceva, că am întrebat-o de ce n-a lăsat toată presa la sindrofie ca să fie puse totuşi nişte întrebări şi cum s-au făcut listele cu studenţii, că şi acolo au fost probleme mari şi tinerii s-au plâns. Ca să nu răspundă, a găsit pretextul că intră în sincron la RTV. Unde din ce am văzut în presă a fost întrebată – ce să vedeţi ghinionul naibii- de aceleaşi lucruri. De elefănţoiul aulă a seratei.

Oameni şi politicieni mici, ghinioane mari. Mercur retrograd la climax, gen.

#PierdutPresăGăsitEcusoaneAbandonateDeJurnalist”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Vezi si: Radu Tudor se VAITA CA O P…ZDĂ! Spune că e victima ‘talibanilor’ lui Iohannis și Dăncilă: Sunt bălăcărit de gloata vulgară a discipolilor lui Vadim

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu