VIDEO: Șofer, la un pas să fie linșat de șmecheri costumați în haine de fițe.Scandalagii, protejați de cei care apără legea

sdb

Șampania a curs în valuri în noaptea de revelion  în toate localurile din municipiul Buzău. Clienții s-au simțit în largul lor iar la miezul nopții cei care s-au distrat la „Taverna Buzoiană” au încercat să spargă tiparele unei distracții civilizate. Pentru că n-au avut nicio frică de lege sau de reprezentanții statului, petrecăreții au aruncat pe carosabil cu tot ce le-a căzut în mână: veselă, sticle de șampanie și pahare,.Disperarea șoferilor care au tranzitat zona a atins cote maxime când unii dintre ei și-au văzut mașinile avariate.

Patronii localului au realizat imediat că trebuie să curețe zona și au trimis angajații să măture cioburile. Prea târziu însă pentru un șofer care și-a distrus cauciucurile și care a venit să le ceară socoteală celor care au dat dovadă de lipsă de civilizație.

Imediat câțiva clienți aflați sub influența băuturilor alcoolice l-au luat pe sus pe ghinionistul șofer și puțin a lipsit ca acesta să nu cadă sub ploaia de lovturi și îmbrâncituri.La fața locului a ajuns și poliția care s-a mulțumit doar să-l legitimeze pe șoferul păgubit dar și pe reporterul România TV care a filmat o parte din incident.

Scandalagii și-au continuat distracția în local fără să fie deranjați de nimeni. În momentul în care șoferul înjurat și îmbrâncit le-a cerut oamenilor legii să-i legitimeze și pe cei care au provocat scandalul, polițiștii i-au promis că vor reveni abia a doua zi ca să cerceteze incidentul.

Deși imaginile filmate au fost prezentate oamenilor legii , aceștia au ridicat din umeri și au recomandat doar ca zona cu pricina să fie evacuată, fiind în fața unei proprietăți private.Șoferul agresat a declarat că va depune plângere la poliție. (Articol de Florin Mitu – stiridebuzau.ro)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.