VIDEO SOCANT. Un mare actor s-a dezbrăcat complet la Sarmizegetusa. Strigăte dubioase din interiorul sanctuarului

Manu Bennett, un mare actor cunoscut pentru rolurile din Lord of the Rings, s-a dezbrăcat complet în interiorul sanctuarului de la Sarmizegetusa și a început să practice un dans străvechi.

Manu Bennett este un actor neozeelandez, cunoscut pentru rolurile din „Spartacus” și „Hobbitul”. Actorul a vizitat situl UNESCO de la Sarmizegetusa Regia, scrie Ziarulunirea.

Aici, el s-a dezbrăcat la pielea goală şi a intrat în sanctuarul mare circular pentru a practica Haka. „Acest loc are atât de multă rezonanţă spirituală”, a spus superstarul.

Acesta s-a dezbrăcat gol-puşcă, a intrat în Marele sanctuar circular şi a început să practice Haka, un dans specific al populaţiei băştinaşe māori din Noua Zeelandă, cunoscut în lume de la jucătorii echipei naţionale de rugby a Noii Zeelande.

Haka este un strigăt de război tradiţional ancestral, un dans, alcătuit din diferite posturi, efectuat cu mişcări viguroase prin bătăi puternice din picioare cu acompaniament ritmic strigat. Vedeta a fost oprită în cele din urmă de agenţii de pază, care au ajuns în scurt timp la el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.