Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

VIDEO SOCANT. Un mare actor s-a dezbrăcat complet la Sarmizegetusa. Strigăte dubioase din interiorul sanctuarului

actor sarmizegetusa

Manu Bennett, un mare actor cunoscut pentru rolurile din Lord of the Rings, s-a dezbrăcat complet în interiorul sanctuarului de la Sarmizegetusa și a început să practice un dans străvechi.

Manu Bennett este un actor neozeelandez, cunoscut pentru rolurile din „Spartacus” și „Hobbitul”. Actorul a vizitat situl UNESCO de la Sarmizegetusa Regia, scrie Ziarulunirea.

Aici, el s-a dezbrăcat la pielea goală şi a intrat în sanctuarul mare circular pentru a practica Haka. „Acest loc are atât de multă rezonanţă spirituală”, a spus superstarul.

Acesta s-a dezbrăcat gol-puşcă, a intrat în Marele sanctuar circular şi a început să practice Haka, un dans specific al populaţiei băştinaşe māori din Noua Zeelandă, cunoscut în lume de la jucătorii echipei naţionale de rugby a Noii Zeelande.

Haka este un strigăt de război tradiţional ancestral, un dans, alcătuit din diferite posturi, efectuat cu mişcări viguroase prin bătăi puternice din picioare cu acompaniament ritmic strigat. Vedeta a fost oprită în cele din urmă de agenţii de pază, care au ajuns în scurt timp la el.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.