VIDEO SOCANT! Tanar BATUT, DAT CU CAPUL DE ASFALT și LASAT SA MOARA pe stradă de un taximetrist TIGAN, în București

UN TANAR DIN BUCURESTI IN VARSTA DE 23 DE ANI A FOST BATUT CU SALBATICIE SI DAT CU CAPUL DE ASFLAT APOI LASAT SA MOARA. AUTORUL: UN TIGAN TAXIMETRIST!

Actualizare ora 00.15. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că victima taximetristului este, în realitate, un tânăr în vârstă de 23 de ani. Acesta a refuzat să depună plângere împotriva taximetristului.

Stire initiala: Evenimentul socant a fost filmat cu telefonul de un trecator, iar apoi postat pe Facebook.

Pe imagini puteti observa cum taximetristul o ține pe fata de gât și o înjură, în timp ce o femeie, care se află în apropiere, se poate auzi cum strigă la taximetrist să o lase în pace.

Taximetristul ii aplica ulterior fetei o serie de lovituri cu pumnul ca apoi sa o tranteasca de asfalt, moment in care aceasta se loveste si ramane in stare de inconstienta.

Martorul care a asistat la episodul socant si care cel mai probabil este alta persoana decat cea care a filmat cu telefonul, a strigat catre taximetrist ca i-a vazut numarul de inamtriculare si ca va suna la 112.

Ulterior, taximetristul de etnie s-a urcat în mașina sa, un autoturism marca Chevrolet, și a plecat.

Polițștii din București au anunțat că fac verificări în cazul clipului video care a fost postat pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.