VIDEO SOCANT. Româncă filmată, în Italia, în timp ce ATACA cu CUTITUL un ofiţer pe stradă!

O româncă în vârstă de 43 de ani a fost arestată, după ce a înjunghiat pe stradă un ofițer al Marinei Italiene, în timpul unor repetiții, în Ravenna (Italia).

Totul s-a întâmplat pe 31 mai, în portul din Ravenna, acolo unde ofițerii marinei italiene efectuau o repetiție pentru parada de astăzi, 2 iunie.

Întregul moment a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum femeia, care are dublă cetățenie, română și moldovenească, se apropie de un grup de militari în uniformă și nu îi pasă nici de femeile care își plimbau copiii în apropiere.

Fără să stea pe gânduri, românca a început să strige că este ofițer al Armatei Ruse, apoi a scos un cuțit și l-a atacat pe un căpitan al Gărzii de Coastă.

Până să realizeze ce i se întâmplă, ofițerul nu a reacționat, motiv pentru care femeia l-a înjunghiat de mai multe ori.

Elena Cazacu a fost imobilizată chiar de Andrea Giacomini, comandantul poliției municipale din Ravenna, care se afla în zonă.

„Femeia este o atletă, cu o formă fizică de invidiat și o forță considerabilă, toate caracteristicile care ar fi compatibile cu apartenența ei la forțele armate, așa cum susținea ea, dar cel mai probabil suferă de probleme mentale”, a declarat Andrea Giacomini.

Elena Cazacu a fost arestată preventiv, iar autoritățile italiene iau în calcul expulzarea acesteia din motive de ordine publică.

Anchetatorii au descoperit că, în ziua atacului, românca a postat pe Facebook un mesaj îngrijorător: ‘Oggi Bomba a Ravenna!!! Corleone 777!!! Generale Russo Cazacu Elena Ivan !!! (n.r. Astăzi bombă la Ravenna! Corleone 777! Generalul rus Cazacu Elena Ivan)’.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.