VIDEO SOCANT: Polițist bătut MĂR de un INTERLOP! A fost nevoie de intervenția a 10 bărbați pentru a imobiliza BESTIA! Oare nu există lege în ȚARA ASTA?

Cum este POSIBIL in Romania anului 2015? Om al legii SNOPIT IN BATAIE de un interlop cu BENTELEY , sub privirile sotiei insarcinate!

Scenele de groaza care se petrec in trafic sunt din ce in ce mai numeroase si se soldeaza de cele mai multe ori cu victime colaterale. O astfel de scena s-a petrecut astazi sub ochii celorlalti soferi.

Protagonistii au fost un interlop care conducea un Bentley si un politist care conducea linistit spre mare, in speranta unei vacante reusite, alaturi de sotia sa, insarcinata in 8 luni. Conflictul dintre cei doi a pornit de la faptul ca politistul, detinator al unui Megane, se apropia tot mai mult Benteley-ului interlopului.

Enervat la culme de imprudenta politistului, acesta coboara din bolidul sau si il snopeste in bataie, sub privirile disperate ale sotiei insarcinata. Interlopul a fost atat de violent, incat a fost nevoie de interventia a 10 barbati pentru a-l scapa pe politist.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. Poliția unde e ? Se sesizează cineva ? Sau cine trebuie să se sesizeze se hrănește din portbagajul Benteley-ului ? Rușine , țară de rahat.

  2. exgerezi, i-a dat doi pumni ala a rip[ostat cu spray lacrimogen- bine io nu inteleg de ce nu i-a bagat o boaba in c_aie da asta-i alta discutie – si p'orma ala s-a intors si i-a mai bagat 2 pumni deci nu prea a fost eficient lacrimogenul. Problema cu adevarat grava e alta – politaiul si-a sunat colegii si deci si relatiile, aia l-au prins pe magraon , l-au incatusat si l-au dus la procuror care normal a propus arestarea preventiva si? SURPRIZA – JUDECATORII I_AU DAT DRUMUL cica nu-i pericol social! CONCLUZIE – cand ai de a face cu asa ceva asigura-te ca nu mai pleaca viu de la locul incidentului. Dupa aia mortii cu mortii vii cu vii ! De la mort judecatoprul n-are cum sa ia shpaga!

  3. Gabriel Popescu

    Cata vreme ai pistol la brau, iei bataie pentru ca esti prost!

  4. Astfel de gunoaie sociale trebuiau ciuruite cu arma din dotare.In tarile civilizate politaiul avea drept sa faca uz de arma iar cimpanzeul avea vata n nas si pantofi de lac ! De judecatori……alte tinte pt glont!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.