VIDEO SOCANT! O pițipoancă SI-A FILMAT PROPRIA MOARTE în centrul Craiovei. MOMENTE GROAZNICE surprinse în timpul transmisiunii live pe Facebook

Un grav accident rutier în urma căruia o tiganca e 25 ani a murit la Craiova în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, a fost transmis live pe Facebook.

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 12/13 ianuarie 2020, în centrul oraşului Craiova.

O maşină condusă de un tânăr de 25 ani, din Craiova, a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

În urma impactului o tânără în vârstă de 25 ani, din Siliştea Crucii, pasageră în autoturism, a fost grav rănită.

Fata a avut nevoie de resuscitare şi a răspuns manevrelor, însă la câteva ore de la producerea accidentului a decedat.

În momentul accidentului, atât ea, cât şi o altă tânără care se afla în maşină, transmiteau live pe conturile lor de Facebook, fumau, cântau şi dansau. Cu o secundă înainte de accident, tânăra îi strigă şoferului „Condu, bă, ca lumea!”. În momentul impactului telefonul din mâna tinerei care şi-a pierdut viaţa cade, dar transmisiunea continuă, auzindu-se cum una dintre victime strigă „Ajutor!“.

Toţi cei trei tineri aflaţi în maşină au ajuns la spital, cel mai grav rănită fiind tânăra de 25 ani, care a decedat ulterior, şi care se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

LASA UN COMENTARIU