VIDEO SOCANT! O pițipoancă SI-A FILMAT PROPRIA MOARTE în centrul Craiovei. MOMENTE GROAZNICE surprinse în timpul transmisiunii live pe Facebook

Un grav accident rutier în urma căruia o tiganca e 25 ani a murit la Craiova în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, a fost transmis live pe Facebook.

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 12/13 ianuarie 2020, în centrul oraşului Craiova.

O maşină condusă de un tânăr de 25 ani, din Craiova, a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

În urma impactului o tânără în vârstă de 25 ani, din Siliştea Crucii, pasageră în autoturism, a fost grav rănită.

Fata a avut nevoie de resuscitare şi a răspuns manevrelor, însă la câteva ore de la producerea accidentului a decedat.

În momentul accidentului, atât ea, cât şi o altă tânără care se afla în maşină, transmiteau live pe conturile lor de Facebook, fumau, cântau şi dansau. Cu o secundă înainte de accident, tânăra îi strigă şoferului „Condu, bă, ca lumea!”. În momentul impactului telefonul din mâna tinerei care şi-a pierdut viaţa cade, dar transmisiunea continuă, auzindu-se cum una dintre victime strigă „Ajutor!“.

Toţi cei trei tineri aflaţi în maşină au ajuns la spital, cel mai grav rănită fiind tânăra de 25 ani, care a decedat ulterior, şi care se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.