VIDEO SOCANT: O fosta SCLAVA SEXUALA A TERORISTILOR se confruntă cu membrul ISIS care a VIOLAT-O, apoi a venit în Germania ca refugiat

FOSTA SCLAVA SEXUALA vs. TERORISTUL ISIS DE CARE A FOST VIOLATA

O fostă sclavă din comunitatea Yazidi s-a confruntat cu membrul ISIS față în față la televiziunea irakiană după ce l-a văzut pe străzile Germaniei ceva mai devreme.

Ashwaq Hajji Hameed, în vârstă de 14 ani, a fost răpita și vânduta pentru sclavie sexuală la vârsta de 14 ani, după ce Statul islamic a preluat o mare parte din Kurdistanul irakian. După ce teritoriul a fost recuperat de forțele coaliției, Hameed a reușit să scape din captura ISIS înainte de a se muta în cele din urmă în Germania, relatează Daily Mail.

În Germania, Hameed a fost oprita de bărbatul din ISIS care a răpit-o și a violat-o, Abu Humam, pe străzile din Stuttgart. În timpul întâlnirii, Humam ar fi amenințat tanara, afirmand că știe unde locuieste aceasta.

Citiți și:  Germania e în stare de șoc! ANUNTUL venit acum este cumplit

La scurt timp după întâlnirea înfricoșătoare, Hameed s-a întors înapoi în Kurdistan pentru a locui cu tatăl ei.

Recent, Abu Humam a fost arestat și se afla custodia irakiană. Tinerei Hameed i s-a oferit posibilitatea de a-l confrunta față în față la televiziunea irakiană.

Mi-ai distrus viața. Ai luat totul de la mine. Tot ce am visat , a spus Hameed.

Acum știi ce este tortura, cum este să fii torturat, ce este singurătatea. Dacă ai aveai macar un sentiment, nu m-ai fi violat când aveam 14 ani , a adăugat ea.

Am fost de vârsta fiului tău, vârsta fiicei tale, continuă Hameed, înainte de a leșina și a cadea la podea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Germania e în stare de șoc! ANUNTUL venit acum este cumplit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.