VIDEO SOCANT: Momentul in care ESTE UCIS cel mai mare ADVERSAR POLITIC al lui VLADIMIR PUTIN

asasinat-putin

Uciderea lui Boris Nemtov, care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in centrul Moscovei, a fost surprinsa de o camera de luat vederi amplasata in zona de televiziunea TVC pentru inregistrarea vremii, relateaza Russia Today.

Calitatea imaginilor, desi nu este foarte buna, permite distingerea masinilor de pe pod si a figurilor persoanelor care se plimba de-a lungul acestuia.

Potivit inregistrarii video, politicianul a fost impuscat la ora 23.31 (22.31 ora Romaniei) de catre un barbat care l-ar fi asteptat pe scarile podului.

Crima s-a produs in momentul in care Nemtov si femeia care il insotea – cel mai probabil modelul ucrainean Anna Duritkaia – nu mai apar pe inregistrare intrucat sunt acoperiti de un vehicul care curata zapada si trecea in acel moment pe pod.

Presupusul ucigas a fugiat apoi spre o masina care stationa pe pod la cativa metri departare. El a urcat in dreapta soferului si vehiculul a plecat. LifeNews a obtinut o inregistrare in care Nemtov si Duritkaia apar venind separat la galeriile comerciale GUM in jurul orei 22.00 (21.00 ora Romaniei).

Cei doi ar fi luat cina la unul dintre restaurantele din galeriile comerciale, apoi au decis sa mearga pe jos catre apartamentul politicianului, situat in apropiere, drum care trece peste podul Bolsoi Moskvoretki.

In acest moment, anchetatorii analizeaza cinci posibile motive ale asasinarii lui Nemtov. Potrivit lui Vladimir Markin, purtatorul de cuvant al Comitetului de Ancheta, crima ar putea fi o provocare pentru destabilizarea situatiei politice din Rusia. Aceasta ar putea avea legatura si cu amenintarile primite recent de Nemtov in legatura cu pozitia sa in atacurile de la redactia saptamanalului Charlie Hebdo din Paris sau cu evenimentele din Ucraina. Afacerile politicianului si un posibil atac in legatura cu viata sa personala sunt, de asemenea, investigate.

Nemtov a fost impuscat mortal in noaptea de vineri spre sambata pe podul Bolsoi Moskvoretki, in apropiere de Kremlin.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *