VIDEO SOCANT: Injunghiat în Centrul Vechi din Bucureşti pentru o femeie

injunghiat-centrul-vechi

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în Centrul Vechi din Bucuresti.  Faptele au avut loc in prezenta multor persoane.

Azi-noapte în jurul orei trei, bărbatul se plimba cu doi prieteni prin Centrul Vechi din Bucuresti. Zărind trei fete îmbrăcate provocator, a intrat în vorbă cu ele, moment în care a fost atacat cu un cuţit de către bărbaţii care le însoţeau.

După ce l-au lăsatbatut si injunghiat, agresorii au fugit de la locul faptei. În urma rănilor suferite, victima a fost transportată urgent la spital, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.

Procurorii şi poliţiştii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere şi fac un apel la toţi cei care au văzut scena să sune de urgenţă la 112. Dacă va fi găsit vinovat, atacatorul riscă ani grei de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Fir-ar mamele lor ale dracu, de nenorociti. Pe astia nu i-as ierta! Ai batut? esti batut! Ai taiat? Esti taiat? Astfel de specimene ar trebui legate in lanturi si tinute captive in intuneric.

  2. zalmodegikos

    De ce sunteţi împotriva capitalismului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.