VIDEO SOCANT: INARMAT CU O RANGA, UN TANAR BEAT SI DORGAT …A SEMANAT PANICA IN ORAS! A SPART GEAMURILE MAGAZINELOR SI A INCEPUT SA ATACE LUMEA PE STRADA

PANICA IN CENTRUL ORASULUI NAVODARI

Un drogat înarmat cu o rangă a început să spargă geamurile magazinelor şi să ameninţe trecătorii.

Tanarul, care ar fi fost băut şi drogat, a fost pus la pământ de un consilier local. Martorii scenelor spun că tânărul era sub influența drogurilor, fiind cunoscut pentru aşa ceva.

Înarmat cu o rangă, a început să spargă geamurile magazinelor și să atace oamenii pe stradă. A fost imobilizat de un consilier local, care l-a ţinut la pământ pe agresor până la sosierea unui echipaj al Poliţiei Locale, care l-a încătuşat.

”Am trecut cu mașina prin centrul orașului și am văzut când acel tânăr lovea cu o rangă/fier în vitrinele unui magazin. Am coborât repede din mașină, l-am luat prin spate și l-am imobilizat la pământ împreună cu un alt bărbat, până au venit autoritățile”, a declarat pentru replicaonline.ro consilierul local PMP Costel Aurelian Dumitrașcu.

Ulterior, scandalagiul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.