VIDEO SOCANT: INARMAT CU O RANGA, UN TANAR BEAT SI DORGAT …A SEMANAT PANICA IN ORAS! A SPART GEAMURILE MAGAZINELOR SI A INCEPUT SA ATACE LUMEA PE STRADA

PANICA IN CENTRUL ORASULUI NAVODARI

Un drogat înarmat cu o rangă a început să spargă geamurile magazinelor şi să ameninţe trecătorii.

Tanarul, care ar fi fost băut şi drogat, a fost pus la pământ de un consilier local. Martorii scenelor spun că tânărul era sub influența drogurilor, fiind cunoscut pentru aşa ceva.

Înarmat cu o rangă, a început să spargă geamurile magazinelor și să atace oamenii pe stradă. A fost imobilizat de un consilier local, care l-a ţinut la pământ pe agresor până la sosierea unui echipaj al Poliţiei Locale, care l-a încătuşat.

”Am trecut cu mașina prin centrul orașului și am văzut când acel tânăr lovea cu o rangă/fier în vitrinele unui magazin. Am coborât repede din mașină, l-am luat prin spate și l-am imobilizat la pământ împreună cu un alt bărbat, până au venit autoritățile”, a declarat pentru replicaonline.ro consilierul local PMP Costel Aurelian Dumitrașcu.

Ulterior, scandalagiul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu