VIDEO SOCANT: Imigrantii musulmani bat o fata in plina strada

musulmani

De ani de zile, o zona de langa Haga este denumita „triunghiul Sharia”. Gastile musulmane patruleaza cartierele, ataca si bat etnicii olandezi. Recent, imigrantii musulmani au afisat steagurile ISIS si Al-Quaeda in public.

Aici aveți doi tineri musulmani ce bat o tânără olandeză în plină zi in timp ce altul filmeaza. Ei au pus apoi inregistrarea video pe internet pentru a se lauda.

Obiceiul obiceiul islamic: după ce victima cade la pamant, ghemuita în poziție fetală, ei continuă să o bată.

Imigantii musulmani ataca femeile lipsite de aparare in Europa si afiseaza in public, fara sa pateasca nimic, bannerul unui grup terorist care executa copii, ingroapa oameni de vii si isi crucifica inamicii.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

 1. O dovada mai clara nici ca se putea.
  Asa se explica cum in tarile musulmane nu exista feminism,lezbiene si poponari.
  Daca barbatii albii ar aplica aceasta metoda ,probabil natalitatea in randul albilor ar avea o explozie de crestere si David Lane s-ar ridica din mormant mai ceva ca Isus :
  Fratilor am salvat rasa alba de la extinctie!!!!!!!!!!!
  Degeaba David Lane a suferit murind in puscarie,albii tot pe globalistii mincinosi ii cred.
  Pana la urma "coloratii "imbarbatati de coran desi sunt mai limitati la minte,sunt foarte artagosi si bataiosi si au toate sansele sa se impuna in fata albilor " destepti" feminizati si milosi.
  Natura nu cunoaste mila din pacate .Daca barbatii albi nu se vor trezi la realitate risca sa fie exterminati ca rasa.

 2. Lasand glumele la oparte , sau cam complicat lucrurile cu "coloratii"!
  Au inceput atacuri criminale indreptate impotriva albilor care nu au pic de mila,ataca persoane fara aparare:femei,copii,batrani,incet ,incet Europa pare sa semene cu Africa de Sud.
  Mai rau de atat pentru ca albii de aici nu mai au unde sa se duca.

  Normal ar fi sa se indentifice cu ajutorul imaginilor video cei doi autori a acestui act terorist, sa fie prinsi si sugrumati cu latul si aruncati intr-un tomberon. Toti musulmanii ar trebui isgoniti din Europa.
  Dar cine sa faca asta ? Niste goyemi iudeocrestini care sunt invatati sa "intoarca obrazul" sau niste neo marxisti androgini care cred ca traiesc pe "lumea femeilor".

  Lumea trebuie trezita la realitate.
  Numai credinta in 20 .04 .1989 ne mai poate salva de la dezastru .El este adevaratul mantuitor.

 3. Din putina neatentie am gresit anul nasterii al mantuitorului nostru(am scris 1989 in loc de 1889)
  Numai credinta in 20 .04 .1889 ne mai poate salva de la dezastru .El este adevaratul mantuitor.
  H.H !!!!!!!!!

  • Niculae Visan

   HA? Sa credem intr-o data? O data care a si trecut de ai mult de un secol? Sau e un cod, ceva? Nu ne lamuesti si pe noi?

 4. si asa va cadea europa

 5. Degeaba polemizati Dreptate nu se face Caci toata lumea zace in cel rau. Si fiindca lucrurile au sa se strice ce fel d oamenii ar trebui sa fim noi. Miza nus emigrantii miza e Israel accolo e miza emigrantii is unealta perfecta a jocului politic de a distrage omenirea de la adevaratul adevar. Miza e Israel cand veti citi Biblia veti intelege profetiile ce se implinesc in zilele de azi. Altii va distrag cu emigrantii iar altii se pregatesc sa atace in mod impertinent si eronat tara unde Domnul va locui in veci de veci tara lui Israel. Socotesc ca in termeni umani aveti dreptate si nu va contrazic dar un singur lucru am inteles dreptate nu va mai fi cat de curand vom fi privati de propria noastra libertate. Iar latul se strange nu numai in jurul lui Israel dar si in mijlocul europei iar sclavia democratica va prinde un contur Apocaliptic. Suntem spre final Ce fel de oameni ar trebui sa fim noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.