VIDEO SOCANT – Imaginile carnajului dn Ungaria, filmate de un şofer aflat în spatele camionului

Nouă români au murit, marţi seara, într-un accident rutier petrecut în Ungaria. Imaginile carnajului au fost filmate de un şofer care circula în spatele camionului care a spulberat microbuzul în care se aflau românii.

Imagini tulburătoare de la carnajul petrecut pe o şosea din Ungaria, în care nouă români au murit, au fost filmate de un şofer român care circula în spatele camionului implicat în accident. Bărbatul a coborât din maşină, pentru a acorda ajutor victimelor, dar s-a trezit în faţa unei privelişti terifiante: trupurile românilor erau spulberate în grămada de fiare, după impactul violent dintre microbuz şi autotren.

Cei nouă români şi-au pierdut viaţa marţi seara, în urma unui accident extrem de grav: microbuzul în care se aflau a intrat pe contrasens pe o şosea din Ungaria şi s-a lovit de un TIR. Din primele informaţii rezultă că victimele erau din satul Deaj, comuna Mica, judeţul Mureş, şi se întorceau acasă din Slovenia. De asemenea, după cum a confirmat şi purtătorul de cuvânt al MAE, microbuzul care îi transporta pe români era înmatriculat în judeţul Mureş.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, la faţa locului accidentului pentru a acorda asistenţă consulară. Din datele obţinute de către echipa consulară mobilă rezultă că microbuzul s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi a intrat în coliziune frontală într-un camion care se deplasa pe contrasens. Accidentul a avut loc la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, potrivit aceluiaşi comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.