VIDEO SOCANT: GRUP DE „REFUGIATI” FORTEAZA UN BAIAT ALB SA DESCHIDA GURA IN TIMP CE URINEAZA PE FATA LUI

Scena se petrece în Suedia, raiul diversității și patria multiculturalismului.

În ultimii ani, un nou fenomen al „crimei de dominare” a apărut în Scandinavia, referindu-se la violențe brute neprovocate, cu intenția de a umili.

Un videoclip despre o bandă de imigranți care umilește un băiat suedez, bătându-l și urinând asupra lui, publicat de presa de știri Samhällsnytt, a stârnit reacții puternice în națiunea scandinavă.

În videoclip, cel puțin doi autori sunt văzuți și auziți lovind băiatul, în timp ce îl numesc „bastard” și „nenorocit”, forțându-l să deschidă gura.

Încă nu este clar când și unde a avut loc abuzul, dar Samhällsnytt a susținut că a avut loc la Stockholm.

În mintea bolnavă a suedezilor teleghidați, tăiați împrejur la creier, care și-au cedat gândurile aparatului mediatic, acest băiat ar trebui să fie recunoscător pentru îmbogățirea culturală primită de la niște imigranți care probabil sunt doctori, ingineri și plătitori de taxe. Ca suedez, nu are o cultură proprie și nu s-ar descurca fără ajutorul acestor negri benevolenți.

Mulțumită civilizatorilor aleși, care lucrează din greu pentru a asigura un viitor multicultural european, în curând nu vor mai fi albi în Suedia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu