VIDEO SOCANT: Elev din Ploieşti, bătut cu scaunul de profesorul de biologie: ‘Te dau eu cu capul de tablă’

Scene de o violenţă extremă s-au petrecut într-o şcoală din Ploieşti, acolo unde un elev de clasa a VII-a a fost bătut cu scaunul de un profesor de biologie.

Episodul violent s-a produs într-una din clasele Şcolii Gimnaziale ‘Ioan Grigorescu’ din Ploieşti, în timpul orei de biologie.

Profesorul s-ar fi enervat după ce un elev i-a cerut să se dea la o parte din faţa tablei pentru a putea scrie ce notase, iar un alt elev a făcut un comentariu răutăcios: ‘să se dea cu capul de tablă (n.r. profesorul)’.

În câteva secunde, profesorul s-a enervat la culme şi a pus mâna pe un scaun cu care l-a lovit pe unul dintre elevi.

Totul s-a petrecut marţi, iar imaginile, filmate de mai mulţi colegi ai elevului agresat, au ajuns în atenţia directoarei.

Directoarea i-ar fi ameninţat pe elevi să şteargă videoclipul pentru a nu fi sancţionaţi sau amendaţi, notează observatorulph.ro.

Pe imagini se poate observa cum profesorul, înarmat cu un scaun, îl loveşte pe elev, iar acesta din urmă încearcă să fugă.

Copilul s-a retras până în spatele clasei, sărind peste bănci, însă a fost urmărit de profesorul care l-a mai lovit de alte două ori.

Părinţii elevului agresat i-au scos copilului un certificat medico-legal şi au depus plângere împotriva profesorului la Poliţie.

O altă anchetă a fost deschisă şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *