VIDEO ȘOCANT cu ȚIGANII care au călcat o femeie cu un BMW și au lăsat-o să moară. Camerele video au surprins accidentul

Gestul criminal al țiganilor din Lugoj, care au călcat o femeie cu BMW-ul și au fugit imediat după accident, lăsându-și victima într-o baltă de sânge, sub bolid, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Imaginile scot în evidență faptul că țiganii, imediat după accident, s-au uitat la victimă, dar nu au schițat niciun gest. Pur și simplu au fugit, timp în care victima a rămas sub bolid. Trecătorii au fost cei care i-au sărit femeii în ajutor, pentru că țiganii erau de mult dispăruți.

Tot din imaginile surprinse de camera de supraveghere reiese că femeia nu a avut nicio scăpare, mașina intrând în plin în ea. Singurul noroc al victimei a fost că BMW-ul a rămas blocat între un stâlp și o casă, altfel – spun polițiștii, mașina ar fi trecut cu totul peste femeie.

Citiți și:  CUM ÎȘI ȘANTAJA EMI PIAN VICTIMELE! CONVORBIREA DINTRE INTERLOP ȘI UN MARTOR CARE NU I-A PLĂTIT LA TIMP DOBÂNZILE

Țiganii au fost prinși la trei ore de la petrecerea accidentului. Ei se ascundea în casa unui prieten comun. Ancheta poliției a scos la iveală că șoferul nu avea permis de conducere. În plus, el se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Victima, în vârstă de 50 de ani, se află și acum în spital, iar medicii spun că are șanse minime de supraviețuire.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile