VIDEO ȘOCANT | Cruzime dusă la extrem. Câini ÎMPUȘCAȚI. Poliția animalelor caută criminalii

Polițiștii de la Protecția Animalelor efectuează cercetări după ce în zona Dealul Crucii din Reșița au fost găsite cadavrele a doi câini. Potrivit primelor indicii, se pare că animalele au fost împușcate.

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin s-au deplasat imediat în zona indicată și au efectuat cercetarea la fața locului. Cadavrele animalelor au fost ridicate și transportate la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții celor două animale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

Totodată, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Polițiștii efectuează cercetări în continuare în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora. Imagini cu câinii împușcați au fost distribuite și pe rețelele de socializare, însoțite de următorul apel: „Rugăm pe fiecare cetățean din Reșița care ne citește pagina (Adăpostul de câini din Reșița, n.r.) să ne contacteze dacă are informații despre acești doi câini uciși în Dealul Crucii!!! Numărul câinilor împușcați în Reșița crește săptămânal! Vă rugăm să semnalați orice fel de abuz împotriva animalelor către noua secție de poliție a animalelor Caraș-Severin sau IPJ Caraș-Severin”.

Pe pagina de Facebook „Adăpostul de câini din Reșița” au fost postate mai multe fotografii și chiar o filmare extrem de sugestive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!