VIDEO SOC! Un asasin deghizat in clovn l-a ucis pe cel mai cunoscut traficant de droguri. Intreaga scenă a fost filmata

Un asasin plătit deghizat în clovn l-a împuşcat mortal pe Francisco Rafael Arellano Felix, cel mai cunoscut traficant de droguri mexican. Victima se afla la o petrecere aniversară alături de familia sa, când la un moment dat a apărut un clown care a scos un pistol şi l-a ucis. Întreaga scenă a fost filmată, cel mai probabil, de unul dintre invitanţi.

Asasinatul s-a petrecut pe data de 18 octombrie, dar imaginile cu momentul crimei au fost postate recent pe internet, notează Daily Mail. După cum se poate vedea în imagini, traficantul de droguri a fost omorât în timp ce se cânta o melodie tradiţională.

Arellano Felix, în vârstă de 63 de ani, a fost închis timp de 15 ani pentru trafic de droguri, după ce a fost arestat în Mexic, în 1993. Acesta a fost extrădat în Statele Unite, în 2006, însă, s-a întors în Mexic în 2008.

“Acesta nu a fost niciodată un lider real organizaţiei mama, pentru că şi-a petrecut o mare parte din timp în închisoare, în perioada în care ei au devenit cunoscuţi.” , a declarat un fost procuror din San Diego.

Asasinul purta un costum albastru, o perucă roz şi un nas de clown. Bărbatul a reuşit să fugă de la locul faptei. Surse din cadrul anchetei au declarat că clownul asasin ar fi fost angajat de două persoane care îl vroiau pe Arellano Felix mort. Motivele asasinatului sunt încă investigate.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *