VIDEO ȘOC! Acest român e BĂTUT cu pietre de hoții de lemne pentru că face munca autorităților

Daniel Bodnar este cunoscut în spațiul virtual pentru numeroasele acțiuni pe care le întreprinde de unul singur de depistare și urmărire a transportatorilor ilegali de material forestier.

În această filmare se vede cum e agresat de angajații unei firme după ce a urmărit un transport până la sediul acestora.

Daniel Bodnar s-a dus la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale. „Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de noi! Sunt bine!

Mulţumesc lui Dumnezeu că pot să văd chiar dacă ochii mei au fost plini de cioburi de sticlă. Este o minune faptul că pot să mai văd!

Am aşteptat până acum la Spitalul Judeţean de Urgenţe la Suceava, dar încă nu am reuşit să fiu văzut de vreun medic. Am decis să plec spre Cluj împreună cu Dani pentru a beneficia de investigaţiile medicale necesare!”, a scris Daniel pe contul său de Facebook.

Nu este prima dată când activistul de mediu este atacat de hoţii de lemne. A fost de mai multe ori victimă. În urmă cu câteva săptămâni, maşina i-a fost vandalizată în curtea casei. Într-o altă situaţie, o maşină a încercat să-l scoată de pe şosea , în timp ce era în mişcare. Poliţiştii au tratat incidentul respectiv ca pe un simplu accident rutier.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *