VIDEO: Seful Politiei Piatra Neamt anchetat pentru ca a batut o tiganca minora acuzata de furt

Filip-ww

Nota redactiei Nationalisti.ro: Politistul a procedat corect. Tiganca nu se afla la prima fapta de acest gen. In loc sa fie laudat pentru ca si-a dat interesul si a riscat sa isi piarda postul, mass-media „corecta politic” il condamna.

Comisarul-şef Cezar-Constantin Filip, şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, a fost surprins pe camerele de supraveghere ale instituţiei în timp ce bate o tigancă de 14 ani. Ironia sorţii face ca această scenă de „o violenţă incredibilă”, dupa cum spune presa, să se petreacă nu numai în sediul unei poliţii municipale, care, teoretic, ar trebui să protejeze cetăţenii romani (nu si tiganii) de astfel de abuzuri, ci şi chiar în data de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, în care, de obiecei, doamnele şi domnişoarele sunt tratate de poliţişti cu câte o floare (acest lucru in care nu sunt tiganci antisociale.)

Fata de 14 ani se numeşte Ana Maria Tănase, este cunoscută ca fiind o persoană activă în zona furturilor de buzunare şi se află în grija bunicilor, la care a fost abandonată de părinţii care nu sunt căsătoriţi. Aceasta este de etnie tiganeasca.
La scenele de violenţă asistă pasiv subcomisarul Lucian Gabur, ofiţer de la Serviciul de Investigatii Criminale.

La finalul filmului realizat cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se derulează scenele, anterioare cronologic, ale sosirii celor doi poliţişti la muncă.

Conform unor surse din interiorul serviciilor de protecţie, înregistrările incriminatare au fost făcute dispărute din sistemul de supraveghere, însă ele au fost recuperate prin mijloace specifice cu ajutorul COLEGILOR TURNATORI probabil de etnie tiganeasca.

 

Asteptam comentariile voastre mai jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *