VIDEO: SE TRECE LA FAPTE! Tabara de NATIONALISTA IN MUNTII BUZAULUI


TABARA NATIONALISTA IN MUNTII BUZAULUI organizata de Asociatia „Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei” şi REDUTA – Scoala de Supravietuire:

Tabara se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani si include activitati cultural-sportive, instructive, marsuri cu orientare topografica.

Prin continutul practic, scopul taberei este unul educational si vizeaza formarea caracterelor copiilor nostri, prin gasirea reperelor si insusirea valorilor morale, cat si prin prevenirea pericolelor si adictiilor juvenile.

Natura activitatilor are menirea de a incita sufletul tanar spre cautarea vocatiei si virtutilor cardinale, spre trezirea constiintei, a recunoasterii si cinstirii eroilor neamului, a perenizarii valorilor crestine prin fapte concrete.

Programul este unul de pregatire a celor tineri intru cunoasterea si insusirea de tehnici esentiale vietuirii si supravietuirii in natura sau in mediul urban:

-pregatire fizica si autoaparare

-prim-ajutor

-orientare si topografie

-scoala nodurilor

-scoala focului

-construirea unui adapost

Programul se îngrijeste, deci, atît de însusirea tehnicilor, cat si de o sensibilizare asupra mediului înconjurator si a interactiunii noastre cu el, dar mai ales de cultivarea aptitudinilor atat de necesare în formarea personalitatii tinerilor adulti de maine: curajul, modestia, marinimia, sinceritatea, gustul pentru efort, simtul libertatii si al onoarei, respectul cuvantului dat, atasamenul fata de familie, credinta stramoseasca si neam.

Tabara va fi coordonata de instructorii scolii de supravietuire Reduta, Samir Simon Mekki si Eugen Sechila, fosti militari in Legiunea Straina – si Stelian Nanuș Hapa, bucatarul echipei.

Numarul maxim de participanti: 20 de persoane

Pentru informatii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la adresa: asociatia.gogupuiu@gmail.com

333 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU