fbpx
UMOR

VIDEO. Scandalul sexual din TVR, faza pe filmări

76beaa44 97f6 4663 a039 6c7deb8a73a4

Scandalul sexual din TVR, faza pe filmări. Marian Olaianos a fost dat afară de TVR în urma unei reclamații făcute de colega lui Nadine Vlădescu.

Cei doi au avut o relație sentimentală, însă lucrurile au sfârșit prost.

Pe 17 octombrie 2022, Marian Olaianos (48 de ani, angajat al secției Sport de mai bine de 20 de ani) a bruscat-o pe Nadine Vlădescu, pe holurile TVR. În imaginile obținute de Libertatea, se observă cum Nadine se ține scai de Olaianos, acesta își pierde cumpătul, o ia de gât pe colega lui și o lipește de un zid.

Văzând apoi o cameră de supraveghere se liniștește.

Angajata secției Cultural a depus plângere împotriva lui Olaianos și și-a scos un certificat medico-legal. Peste câteva luni, realizatorul emisiunii Replay era concediat de TVR.

„Filmarea reprezintă o foarte mică parte, nu și ca gravitate, a agresiunii lui Marian Olaianos asupra mea: strangularea în forță și lovirea cu capul de perete”, a declarat Nadine Vlădescu pentru Libertatea .

„Aflându-mă într-o stare de maximă tensiune emoțională și în încercarea de a mă apăra, am împins-o la perete, apucând-o de zona gâtului. Dar nu am lovit-o!”, a explicat Olaianos comisiei TVR care l-a anchetat.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.