VIDEO SCANDALOS! Un cartier întreg a fost terorizat de un grup de pitipoance si cocalari!

pitipoanca-buzau

Un cartier întreg din Buzău a fost terorizat sâmbătă noapte de un grup de pitipoance si cocalari. Idiotii s-au adunat într-un apartament, au dat muzică la maximum şi i-au scos din minţi pe vecinii care au chemat poliţia. Semiretarzii s-au ales cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice.

Fericit că şi-a cumpărat apartament, un tânăr cocalar din Buzău a sunat adunarea, pe Facebook, la un „chef de chef”. Apartamentul, din cartierul Micro 5, a devenit club de dans, proprietarul dorind cu siguranta să le testeze noilor vecini limitele răbdării.

Oamenii din blocul zguduit de animalele petrecăreţe au reacţionat însă rapid şi au chemat politia, disperaţi că nu pot închide un ochi din cauza muzicii care se aude din locuinţa de la parter. Trei echipaje de militie au ajuns în scurt timp, dar agenţii au bătut la uşa petrecăreţilor zeci de minute fără ca cineva să le deschidă.

În cele din urmă, tinerii magari s-au hotărât să le deschidă militienilor. După îndelungi negocieri, cocalarii au pus capăt chefului. Aceştia au fost duşi in cele din urma la secţia de poliţie. În urma incidentului, grupul de cheflii riscă amenzi de până la 1.500 de lei.

2 comments

  1. Era atat de simplu sa se rezolve tot…O gluga pe cap,doi bolovani in geamuri si gata.Terminau baietii…

  2. Vreau si eu sa stiu cine a scris articolul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *