“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

VIDEO SCANDALOS: Furt prin metoda “Bebelusul” comis de tigani in magazine! Voi ce parere aveti?

mtd

Ghinion pe patronii unui magazin de haine pentru copii, din Arad. Au fost prădaţi, din nou, de tigani, la interval de cinci ani, după metoda… “Bebeluşul”.

Dacă în 2013 produsele au fost ascunse sub copil, în cărucior, acum tiganii au folosit micuţul drept paravan, pentru ca o altă persoană să poată fura în voie. Totul a fost filmat ca la carte cu ajutorul camerelor de supraveghere.

“Au stat aici, în faţa pultului (tejghelei, n.r.), iar cea de-a treia era foarte ocupată. Aici au acţionat”, explică Mihaela, patroana magazinului, ce se vede pe camerele de supraveghere.

“Le ia (produsele – n.r.), vezi? Acuma se uită să vadă ce face Miha. Acuma se pun în faţa ei, amândoi. A luat treningurile şi vine aici, după paravan şi îşi ridică fusta şi le-a luat, pac! Le-a aruncat în fustă, direct, fiindcă are un buzunar în fustă. Ăştia doi au acoperit-o aici”, adaugă şi Sorin, administratorul magazinului, prezentând înregistrarea.

“În primul furt (din urmă cu cinci ani, n.r.), când funcţionam pe Eminescu, au venit cu cărucior şi cu copil, acum au venit doar cu copilul în braţe, să atragă atenţia că sunt corecţi şi că au motiv să cumpere pentru copil”, mai spune Sorin.

Metoda folosită acum de hoţi este răspîndită, în România şi nu numai. Femeile cu fuste lungi au un fel de sac, la brâu, în care îndeasă cât pot, după care se fac nevăzute. Înainte să plece, însă, se asigură că au furat cât să ajungă să împartă prada şi cu complicii.

“Acuma asta face semn cu degetul, probabil că e un semn de-al lor, că le mai trebuie încă una… semnul cu degetul la nas”, comentează patronul imaginile.

Astfel, în cele aproape 20 de minute cât au stat în acest magazin, hoţii au furat două costume sport şi o rochiţă, în valoare de aproape 100 de euro.

“Pe una o agaţă, dar o scapă intenţionat, să poată să se aplece, o face ghem şi iarăşi o bagă în buzunar. Ai văzut cât e buzunarul de mare?”, mai arată patronul pe înregistrare.

“Prima dată (la furtul de acum cinci ani, n.r.) au băgat hăinuţele sub copilaş, iar acum s-au folosit de poale şi au băgat treningurile şi o rochiţă… Una a pus-o aici, a lăsat-o să cadă şi a băgat-o sub fustă, apoi cealaltă au dus-o la pult, sub pretextul că vor să o cumpere”, rememorează patronul.

Pentru că nu au cumpărat nimic şi au ieşit din magazin cât ai clipi, patroana a înţeles imediat că aşa-zişii clienţi nu aveau cum să plece cu mâna goală. Femeia şi-a dat seama că din magazin lipseşte cel puţin o rochiţă, aşa că a alergat după ei .

“Mi-am dat seama foate repede că o rochiţă a dispărut, am ieşit în stradă după ei, nu au reuşit să plece cu maşină, i-am chemat înapoi”, relatează femeia. Confruntaţi cu realitatea, complicii hoaţei au acceptat să se întoarcă şi să returneze unul dintre produsele furate.

“Ea a adus rochiţa fiindcă s-a mulţumit cu treningurile… “, explică Sorin.

Supăraţi, patronii magazinului speră ca cineva să îi recunoască pe suspecţi şi să anunţe Poliţia. De altfel, pe lângă imaginile cu figurile celor trei, oamenii mai au o informaţie importantă, care s-ar putea să îi ajute pe poliţişti să îi prindă pe hoţi, şi anume numărul de înmatriculare al vehiculului cu care au fugit: YR KY 2006.

“Am montat monitorul acesta expres pentru a vedea, când intră, că sunt filmaţi. Se văd, se văd toate camerele, se vede cea care fură, în partea asta, se văd, dar cu toate astea ei continuă pentru că ştiu că nu li se întâmplă absolut nimic. Sigur nu e prima dată, uite, la ce profesoară e.. au costumaţie potrivită pentru a fura”, mai arată Sorin.

Păgubiţii au declarat că vor depune şi de această dată plângere la Poliţie, cu toate că, spun ei, din cauza proastei legislaţii, hoţii nu vor păţi nimic.

Video aici: https://www.cancan.ro/video-exclusiv-furt-spectaculos-la-arad-dupa-metoda-bebelusul-hotilor-nu-le-a-pasat-de-camerele-de-supraveghere-17823686

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.