fbpx
SOCIETATE

VIDEO: Scandal URIAȘ în Poliție după ce un #milițian-#cocalar de la economic a fost filmat plătind dedicații lui Tzancă Uraganu într-un club de #manele

Oare s-au declarat la FISC banii încasați din dedicații?

368266584 1599642287231485 4006551904720732732 n jpg
captura foto

Scandal uriaș la Serviciul Poliției Economice din cadrul IPJ Maramureș după ce în spațiul public au apărut imagini video care îl surprind un polițist de la acest compartiment scoțând bani din buzunar și plătind dedicații prietenilor de pe lângă el.

Banii au ajuns la un celebru cântpreț de manele Țzancă Uraganu. Acesta a susținut un recital în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de manele din Baia Mare, conform VasileDale.ro.

Imaginile au stârnit un val de reacții și iritare în rândul contribuabililor cinstiți din municipiul Baia Mare. Oare banii încasați din dedicații de celebrul interpret au declarați la ANAF pentru a fi impozitați? Slabe șanse să fie așa, credem noi. Poate ne înșelăm.

Dar cum se face oare ca un polițist care lucrează în dosare penale de evaziune fiscală, care merge să controleze agenții economici din Maramureș, plătește cu bună știință dedicații care cu siguranță cu au fost și nu vor fi impozitate? Greu de spus ce a fost în mintea polițistului azinoapte.

368572788 203725239118075 6801809873282535824 n jpg

Lăsând la o parte faptul că paharul cu ”apă” (glumim evident) și țigara (fie ea și electronică) nu i-au lipsit din ”arsenal” noi credem cu tărie că un polițist este polițist 24 de ore din 24. Chiar și în timpul liber, un polițist este un exemplu în societate. Așadar, faceți ce spune …. polițistul, nu ce face polițistul (adaptare evident).

Punct de vedere al IPJ Maramureș

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele relatate în articolul dumneavoastră, intitulat EXCLUSIV: Scandal uriaș în Poliția Maramureș: Un polițist de la Economic a fost filmat plătind dedicații la Tzancă Uraganu într-un club din Baia Mare. Oare s-au declarat la FISC banii încasați din dedicații?, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Vezi si – PALMĂ DATĂ M.A.I. – Fosta polițistă Andrada Voicu lansează un nou atac la adresa șefilor din Poliție: „Când stai în poziție de drepți la 40 de grade atâtea ore, poți să crăpi. Vă mai plângeți că nu mai vin tinerii la școlile de miliție”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.