VIDEO – SCANDAL MONSTRU intr-un spital. Medicii BATUTI si amenintati cu INCENDIEREA de TIGANI

tigani-spital

Scandal monstru într-un spital din România. 15 ţigani au luat cu asalt camera de gardă a spitatului din Dumbrăveni, judeţul Vrancea, şi au bătut asistentele şi supraveghetorii. Medicii au fost ameninţaţi cu incendierea.

Băiatul de doi ani şi jumătate al unor tigani a fost găsit mort în casă de mama acestuia. Părinţii puradelului au sunat la ambulanţă, care l-a transportat pe copil la spitalul din Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Medicii au constatat decesul copilului şi l-au înregistat cu moarte suspectă.

Copilul era mort deja, nu avea rost să-l tirmitem la Focşani. I-au agresat-o fizic pe asistenta de la camera de gardă şi pe supraveghetorul care era de serviciu pe secţia de psihiatrie, care a fost chemat să ne ajute în acest caz“, a spus directorul spitalului din Dumbrăveni.

Citiți și:  "Eroii din linia întâi" au ucis-o cu zile! Viața Mihaelei Arhire nu a contat pentru medici. Nu îi dăduseră nici apă

Satra a insistat ca puradelul să fie transportat la spitalul din Focşani, pentru că, spuneau ei, acesta nu era mort. Pentru că medicii au refuzat, 15 romi au luat cu asalt camera de gardă a spitalului de psihiatrie din Dumbrăveni, unde au provocat un scandal monstru. Tiganii au bătut asistentele şi supraveghetorii din spital şi au ameninţat medicii că le dă foc şi că îi taie.

Unul dintre tigani m-a zgâriat pe faţă, m-a apucat de piept şi a început să dea în mine că i-am omorât băiatul. A început să îmi reproşeze de ce nu l-am salvat şi de ce nu-l pun pe aparate. Au zis că aduc cuţitul şi ne dau foc aici, a declarat un supraveghetor de la spitalul Dumbrăveni.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Unul dintre poliţiştii care au sosit la spital pentru a calma spiritele a fost şi el agresat.

Nu este prima oară când medicii de la spitalul din Dumbrăveni sunt agresaţi de tigani. Ei spun că astfel de scandaluri se produc frecvent în unitatea medicală, însă spitalul nu-şi permite să angajeze un paznic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

6 comentarii

 1. De ce nu au apelat la 112, fiindca sunt inregistrate apelurile!
  Eu sunam si la Jandarmerie, sa vina cu mascatii sa-i puna la pct.pe nenorociti!
  Am inteles ca au recidivat! Eeee…in cazul de fata, trebuie facuta o adresa (cu semnaturi), in care datorita comportamentului aberant, total agresiv a acestei etinii, pe viitor – sa nu se mai raspunda solicitarilor medicale sau – sa-si scoleasca dintre ei viitori medici, facandu-si spitale proprii, din banii cersiti sau furati din Ro.sau din strainatate!

 2. Domnilor politisti,sau jandarmi,de ce nu luati masurii pt acesti huligani,trebuie mai intai sa fie batuti medici,asistentele si angajati din spital ca sa luati masurii?

 3. Pai trebuiau sa incerce sa-l puna aparate asa mort cum il considerau, ca tiganii au inteles ca nu vor sa-l salveze pentru ca-i tigan. Sa fi incercat macar de forma si vedeau si ei ca nu mai invie. In afara de asta, intr-un sistem ticalosit unde un spital nu are protectie, si pacientii dinauntru sunt in pericol de a fi atacati.

 4. Ion Calinescu

  Eu am tot incercat sa postez dar postarea mea nu trece nici cum de filtrul.Acest sait este ca Putin care nu accepta sa fie contrazis.va doresc sa va fie inchi saitul ca promovati ura !!!!

 5. Ptr ciori nu exista altceva decat solutia finala! Cati bani au cotizat la CAS ?De cat au cotizat de atat sa profite! Ce ambulanta-i taxi? Tigani imputiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *