Video – SCANDAL IN CENTRU! Trei TIGANI au fost pusi la pamant de mascati dupa ce au incercat sa BATA un sofer!

tigani-buzau

Trei tigani, cu vârste cuprinse între 33 şi 50 de ani, care au încercat să agreseze un şofer doar pentru că li s-a părut că a oprit maşina prea aproape de ei, au fost potoliţi, aseară, de un echipaj de intervenţie al poliţiei din Buzău. Momentul în care scandalagiii au fost încătuşaţi de mascaţi a fost filmat cu un telefon de un trecător.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 23.00, la puţin timp după terminarea unui spectacol din centrul Buzăului.

Ameţiţi de aburii alcoolului, trei bărbaţi de etnie tiganeasca care traversau strada pe culoarea roşie a semaforului, în dreptul şcolii numărul 5, au sărit să bată un şofer şi pe soţia acestuia, doar pentru că li s-a părut că maşina în care se aflau cei doi s-a oprit prea aproape de ei.

Agresorii tigani au deschis portiera, au încercat să îl tragă pe şofer afară, pentru a-l lovi, însă acesta a apucat să se baricadeze în maşină şi să sune la 112. La scurt timp, mascaţii de la DPIR au intervenit în forţă, potolindu-i pe scandalagii.

Doar intervenţia poliţiştilor a făcut ca şoferul şi soţia sa să nu fie linşaţi de cei trei tigani, care au fost imediat încătuşaţi, duşi la secţie şi amendaţi contravenţional. Şoferul a fost şi el audiat, însă a refuzat să depună plângere împotriva agresorilor.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Tiganii au deja prea multe drepturi!Garoii,cu femei cu tot, trebuie prinsi,inchisi in rezervatii si si obligati sa lucreze la sapat manual canale de irigatii!

  2. Am ajuns sa ne fie frica sa respiram in tara noastra de frica tiganilor agresivi, hoti si puturosi !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *