Video – SCANDAL IN CENTRU! Trei TIGANI au fost pusi la pamant de mascati dupa ce au incercat sa BATA un sofer!

tigani-buzau

Trei tigani, cu vârste cuprinse între 33 şi 50 de ani, care au încercat să agreseze un şofer doar pentru că li s-a părut că a oprit maşina prea aproape de ei, au fost potoliţi, aseară, de un echipaj de intervenţie al poliţiei din Buzău. Momentul în care scandalagiii au fost încătuşaţi de mascaţi a fost filmat cu un telefon de un trecător.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 23.00, la puţin timp după terminarea unui spectacol din centrul Buzăului.

Ameţiţi de aburii alcoolului, trei bărbaţi de etnie tiganeasca care traversau strada pe culoarea roşie a semaforului, în dreptul şcolii numărul 5, au sărit să bată un şofer şi pe soţia acestuia, doar pentru că li s-a părut că maşina în care se aflau cei doi s-a oprit prea aproape de ei.

Agresorii tigani au deschis portiera, au încercat să îl tragă pe şofer afară, pentru a-l lovi, însă acesta a apucat să se baricadeze în maşină şi să sune la 112. La scurt timp, mascaţii de la DPIR au intervenit în forţă, potolindu-i pe scandalagii.

Doar intervenţia poliţiştilor a făcut ca şoferul şi soţia sa să nu fie linşaţi de cei trei tigani, care au fost imediat încătuşaţi, duşi la secţie şi amendaţi contravenţional. Şoferul a fost şi el audiat, însă a refuzat să depună plângere împotriva agresorilor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

3 comentarii la „Video – SCANDAL IN CENTRU! Trei TIGANI au fost pusi la pamant de mascati dupa ce au incercat sa BATA un sofer!

 • 12 august 2015 la 17:41
  Permalink

  Tiganii au deja prea multe drepturi!Garoii,cu femei cu tot, trebuie prinsi,inchisi in rezervatii si si obligati sa lucreze la sapat manual canale de irigatii!

  Răspunde
 • 12 august 2015 la 22:29
  Permalink

  Am ajuns sa ne fie frica sa respiram in tara noastra de frica tiganilor agresivi, hoti si puturosi !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/