VIDEO: S-au dus cu mascații peste ei! Trupele speciale, cu armele la vedere, au intervenit la Țăndărei! Demonstrație de forță

Demonstrație incredibilă de forță a trupelor speciale care s-au dus la Țăndărei, care trebuie să se asigure că oamenii respectă Ordonanțele Militare în vigoare și regulile restrictive.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat joi solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică ca oraşul Ţăndărei să intre în carantină, propunerea fiind transmisă Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat Prefectura Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, hotărârea a fost luată din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu coronavirus din ultima săptămână şi de contacţi ai persoanelor respective aflaţi în izolare.

Biroul de presă al Prefecturii Ialomiţa a mai menţionat că în judeţ au fost confirmate 37 de cazuri de infectare cu coronavirus, 208 persoane se află în carantină, iar 2.429 – în autoizolare şi sunt monitorizate la domiciliu.

Citiți și:  Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă: De Crăciun ar putea fi luate măsuri

Avertismentul lui Despescu
Secretarul de stat din Interne, Bogdan Despescu, a declarat vineri la Antena 3 că în orașul Țăndărei (județul Ialomița) unde au venit mulți români din străinătate și nu prea se respectă carantina, existând solicitări să fie carantinat de urgență orașul, poliția și armata vor face ordine.

„In toate localitatile din Romania actioneaza forte din MAI in cooperare cu MAPN si sprijiniti de Politia Locala. Cazul Tandarei poate fi evaluat din punct de vedere al numarului de sanctiuni aplicat si in ultimele zile au fost aplicate 23 de sanctiuni in valoare de 19.000 de lei. Suntem acolo cu forte si mijloace suplimentare, s-a actionat si ieri. E pacat ca anumiti oamneni au nevoie de paza la usa sa nu iasa la usa, dar daca asa vor, asa vom face”, a zis Despescu.

Citiți și:  Dosarele COVID-19! Ce a ascuns China şi legătura cu România. Bomba de la CNN

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
CORNEA REMUS FLORIN
CORNEA REMUS FLORIN
7 luni in urma cu

Asa o va ţine pana cand ne vom satura si intram in depresie psihica ori vom lua calea cea mai neplacuta si va ave loc scandaluri in tară!