VIDEO! Românul erou care a salvat viața unei fetițe în Italia

Ion Purice, camionista che ha salvato la bimba sulla A4

In ultimii ani mai multe tari ale Uniunii Europene au sustinut ideea ca cetatenii proveniti din Romania le aduc foarte multe probleme, deorece acestia ar fura sau chiar ar putea omori in tara lor. Tari precum Franta, Italia, Spania sau Anglia au sustinut campanii de denigrare a romanilor, aceste tari europene facand greseala de a cataloga toti romanii ca fiind niste hoti sau ucigasi datorita tiganilor.

Un exemplu ca si romanii pot face bine in tarile straine puteti vedea in filmuletul de mai jos. Astfel, puteti vedea cum un roman a reusit sa salveze viata unei fetite pe o autostrada din Italia. Tanarul de 29 de ani a reusit sa salveze viatafetitei, impresionand o lume intreaga prin solidaritatea de care a dat dovada. Romanul se afla la volanul unui tir in momentul in care a vazut ca o fetita se afla pe partea carosabila, fiind proiectata in acel loc in urma unui accident. Fiind constient de faptul ca fetita ar putea fi lovita in orice moment de un alt autoturism, romanul a pozitionat tirul astfel incat sa opreasca intreaga circulatie de pe autostrada ce leaga Milano de Venetia. Acesta a asteptat sa vina ambulanta, apoi si-a continuat drumul.

Familia fetitei salvate de roman a facut un apel la presa pentru a cunoaste indentitatea celui care i-a salvat fetita. Dupa cateva zile de investigatii s-a aflat numele celui care a reusit sa salveze viata fetitei. Era vorba despre Ion Purice, un tanar de 29 de ani care locuieste in Italia de 3 ani de zile impreuna cu familia sa si lucreaza la o companie italiana ca sofer de tir.

Faptul ca acest tanar a reusit sa salveze viata unei fetite a senzibilizat o lume intreaga si cu aceasta ocazie s-a putut demonstra ca si romanii sunt persoane sensibile si pline de solidaritate si compasiune chiar daca se afla in tara natala sau in tari straine.

CITESTE SI: TUPEU INCREDIBIL: Evreii au eliminat placa comemorativa a unui fost detinut politic anticomunist!
11 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU