[VIDEO] România ar fi putut scăpa de Covid în 3-4 luni. Iohannis și Guvernul PNL trebuie acuzați de GENOCID

Nici în al 12-lea ceas, când sunt dovezi tot mai clare că IVERMECTINA vindecă de Covid, autoritățile din România nu aprobă acest medicament, care în mai multe state, chiar și în SUA, este folosit la scară largă. Este o alternativă mult mai ieftină și eficientă la vaccinurile controversate.

Dovezi despre eficacitatea acestui medicament au apărut încă din primăvara anului trecut, dar au fost ignorate de autoritățile din România, nici măcar la stadiul de test nu a fost folosit. Conform propriilor statistici, care arată peste 10 mii de morți, Iohannis și guvernul PNL care au gestionat această criză, ar trebui acuzați de genocid, întrucât au privat de la un tratament eficient pe toate victimele virusului Sar-Cov-2.

Mai jos avem mărturia lui Gheorghe Becali, care a utilizat Ivermectina pe câteva sute de oameni, cu rezultate pozitive 100%, încât nici nu vrea să audă de vaccin, mai ales în clinica sa:

Gigi Becali interzice vaccinarea la clinica sa pentru că susţine că există medicamente care tratează COVID, deci nu e nevoie să facem vaccin.

Omul de afaceri susține că și-a tratat întreaga familie de COVID și toți cunoscuții. Am fi putut scăpa de coronavirus în 3-4 luni, dacă autoritățile ar fi avut bărbăția să ia deciziile corecte, susține Becali, care face apel la Guvern să dea o ordonanță și să oblige farmaciile să vândă tratament pentru COVID la prețuri de cost. Becali susține că un bolnav de COVID poate să se vindece cu 5-10 dolari, fără să mai ajungă la spital. Milionarul susține că nu se vaccinează nici el nici familia lui.

Citiți și:  Von der Leyen anunță că UE comandă peste 180 de milioane de doze de vaccin anticovid

”Pentru ce să mă vaccinez? Niciodată în viața mea nu mă vaccinez, chiar dacă știu că mor și nu mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez.

Încercam să convingem Ministerul Sănătății să bage Ivermectina ca tratament pentru că francezii și nemții l-au aprobat. Cu Ivermectina te vindeci cu 5 euro și e și de 10 ori mai bună. Nu o am în clinică, o dau doar prietenilor, nu se poate vinde oficial. La Arbidol nu e problerma, dar Ivermectina o cumpăr eu din Ucraina, costă 5 dolari”.

Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el

Citiți și:  75% dintre spitalizați sunt vaccinați, în Marea Britanie

”Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii, cu 10 euro… Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el”.

”Să bage de mâine Ivermectina în România în farmacii și obligam farmaciile să bage la preț de cost că suntem în război. Arbidol, vitamina C si D si zinc la pret de cost și în 2 zile am termina cu COVIDUL… 70 de grade.. ce e aia cu vaccinul… mai ținem masca… o tampenie” a încheiat Gigi Becali.

Mai multe state au aprobat Ivermectina ca tratament oficial împotriva Covid. În România nu se vrea acest lucru, ba mai mult, nu se găsește mai deloc medicamentul. Gigi Becali a reușit să aducă câteva zeci de mii de doze, după ce inițial au fost blocate la graniță.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.