VIDEO – ROMÂNCĂ, bătută crunt de un poliţist în Canada

Românca, de profesie medic stomatolog, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un polițist candian a bătut-o pentru că a depășit viteza legală.

Femeia a povestit că se îndrepta spre Edmonton, pentru a vedea nişte pacienţi când un poliţist pe motocicletă a oprit-o pentru depăşirea vitezei legale, scrie Global News.

Ea spune că polițistul a venit lângă maşina ei şi a început să lovească în geam, apoi i-a cerut documentele. Deranjată de racția violentă a polițistului, femeia  i-a răspuns că îi va prezenta actele numai dacă se linişteşte.

Enervat de reacția ei, polițistul i-a ordonat femeii să coboare din maşină, după care i-a pus cătuşele şi a împins-o la pământ.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

„M-a lovit în cap. Am simţit lovitura în cap. Apoi m-a dat cu capul de ciment până când m-am umplut de sânge”, a povestit victima. Șoferii aflați în zonă și care au fost martori la întregul incident au sunat la serviciile de urgență.

Internată în spital și cu multiple răni la nivelul feței, românca a aflat cu stupoare că este cercetată penal pentru că s-ar fi opus arestării şi pentru obstrucţionarea justiţiei.

Între timp, autorităţile au lansat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

EVZ.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile