VIDEO. Roman electronist, demonstreaza ceea ce pana acum era aproape IMPOSIBIL. Cum se poate obține energie electrică GRATIS.

Intr-un clip postat pe youtube, un roman electronist, demonstreaza ceea ce pana acum era aproape IMPOSIBIL. Cum se poate obține energie electrică GRATIS.

Prin intermediul clipului de mai jos vrea SA ATRAG ATENTIA ASUPRA FAPTULUI CA PLANETA PAMANT EMITE CAMPURI ELECTROMAGNETICE care se pot observa foarte clar prin MAREE valuri vant … Schumann Resonance.

O ENERGIE GRATIS ESTE SI DIFERENTA DE TEMPERATURA ZI/NOAPTE. Acesta diferenta de temperatura mai ales in zonele ecuatorului unde ziua sunt 80*C cu PLUS si noaptea ajung pana la -50*C poate fi transformata in energie mecanica sau electrica (un arc se poate intinde ziua si noaptea se poate contracta).

Daca arcul acesta este mare cat un bloc de locuinte poate genera energie cat pentru 100 de blocuri.

Se pot folosi stalpi din otel pe post de arc ca soarele sa ii incalzeasca ziua, iar noaptea ei se vor indrepta si in momentul in care vor tinde sa se indrepte ei vor genera o energie mecanica.

<< Pamantul genereaza tot timpul un camp electromagnetic extraordinar de puternic care ar ajunge sa mișcam si trenuri si vapoare si avioane, iar asta nu este o nebunie de a mea ci este un lucru cert verificat si omologat, o lege fizica ale caror experimente si puneri in practica se fac cunoscute de mai bine de 75 de ani.

Sunt masuratori si demonstratii certe clare incontestabile ca pamantul emite frecvente si eu aici am putut prinde doar o mica parte din gama de frecvente pe care trebuie sa o urmăriți, cu tehnologia actuala. Cu un osciloscop puteti descoperi singuri noi frecvente poate si mai puternice emise de planeta noastra !

Chiar nu se poate contesta ca se poate transforma campul electro-magnetic al pamantului in energie electrica gratuita.

Este vorba doar de o captare si o conversie a unei marimi a unui camp magnetic intr-un camp electric ceea ce poate face orice circuit oscilat bine acordat pe frecventa respectiva cu o punte LC. In cartea de electronica se numesc circuite acordante, FILTRE TRECE SUS si filtru Trece JOS, chiar asa este numele lui, un transceiver de frecventa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *