VIDEO: Roman AMENDAT pentru ca a FLUTURAT steagul Romaniei, de ziua nationala

Entuziasmul că e român i-a adus o amendă de 500 de lei. Un cetăţean din Sfântu Gheorghe a fost sancţionat de Poliţia Locală pentru că de Ziua Naţională a României a urcat pe o scenă amplasată în centrul oraşului şi a fluturat drapelul ţării.

După ce a asistat la manifestările de 1 Decembrie, din Piaţa Libertăţii, bărbatul a intrat împreună cu familia într-un local, pentru a bea un ceai cald. A petrecut acolo peste două ore, iar înainte să plece acasă a vrut să le transmită spectatorilor un mesaj de Ziua Naţională.

„Era o scenă, ceva normal pentru 1 decembrie. Nu era absolut nimeni pe scenă. Am urcat pe scenă şi aveam steagul cu mine, că era de la manifestarea de la prânz, am fluturat şi am strigat în gura mare: La mulţi ani, România! Au venit Poliţia Locală. M-au luat pe sus”.

Bărbatul nu ştia însă că scena nu mai era destinată spectacolului de 1 Decembrie, ci altui eveniment.

,,A urcat fără drept pe scenă amplasată în Piaţa Libertăţii pentru desfăşurarea manifestării cultural-religioase organizate cu ocazia ADVENTULUI, unde fluturând un steag al României, s-a adresat participanţilor (…) cu afirmaţia: ,,aici e pământ românesc”, fapt ce a provocat indignarea cetăţenilor, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, a notat Poliţia Locală în procesul verbal care i-a fost lipit bărbatului pe poartă, câteva zile mai târziu.

„Toţi cei care treceau puteau să citească ce am făcut, cine sunt şi tot…nu eram nici băut, nu sunt nici extremist. Am prieteni maghiari o grămadă. Pur şi simplu mă bucuram de 1 Decembrie”.

Bărbatul susţine că va contesta amenda pentru că n-ar fi singurul român care a fluturat steagul de Ziua Naţională.

Contactaţi telefonic de Realitatea TV, reprezentanţii Poliţiei Locale Sfântu Gheorghe spun că îşi vor prezenta punctul de vedere.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. sorin carcaleteanu

    Acei cetateni indignati, nu erau cetateni romani ? Scena era, cumva , ridicata pe teritoriul altui stat ? Politistii , carui stat apartineau ? Eu i-as da afara, pentru ca sunt platiti si din banii mei – . Cred, ca scena respectiva, nu avea un pus un anunt explicit : " INTERZIS ACCESUL ROMANILOR ! ". Ministerul de Interne ar fi trebuit sa se sesizeze si sa ia masuri. – abuz in serviciu al unui angajat (angajati) care nu cunoaste legislatia Romaniei – .

Lasa un comentariu