VIDEO REVOLTATOR – TIGANII din Buzău au chefuit printre morminte

tigan-paste

La Buzău şi Râmnicu Sărat, sute de tigani au luat cu asalt cimitirele, pentru a le vesti morţilor învierea lui Hristos. De „Paştele Blajinilor” grătarele pline cu fripturi au sfârâit continuu, mesele au fost încărcate cu bucate şi băuturi scumpe pe bani furati din tarile vestice, iar fanfara a cântat în memoria celor trecuţi în nefiinţă.

Dacă unii tigani au venit la cimitirul Eternitatea, din Râmnicu Sărat, doar pentru a împărţi pachete, ca să fie primit de morţi, altii au întins mese pline cu bunătăţi. După ce bucatele au fost sfinţite de preoţi idioti, a început ospăţul.

Mulţi au încins grătarele şi au făcut mici, carne şi cârnaţi chiar la căpătâiul blajinilor. Ţiganii au cumpărat de toate şi nu s-au uitat deloc la bani.

Şi muzica de fanfară a răsunat în cimitir. La „Sf. Gheorghe”, cimitir de la marginea municipiului Buzău, Paştele Blajinilor a fost prilej de întâlnire pentru rudele celor care au trecut pe lumea cealaltă.

Tiganii au făcut ouă roşii, cozonaci dar şi fripturi la grătar, iar fumul s-a ridicat printre cruci şi morminte.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. PAI DIN CAUZA TIGANILOR CARE AU FURAT SI CERSIT IN TOATA LUMEA AM AJUNS CA NOI ROMANII SA FIM DISPRETUITI SI TRATATI CA EI HOTI SI CERSETORI PENTRU CA LE PERMITEM TOATE ASTEA AU UN TUPEU INGROZITOR LIPSITI DE UN SIMT AU SENZATIA CA TOATA LUMEA E A LOR SI ISI PERMIT SA SE POARTE URIT SI SA FACA CE VOR . SE POARTA URIT SI CU ROMANII . PENTRU CA NIMENI NU ARE CURAJUL SA SE IA DE EI NIMENI NU LE FACE NIMIC AU BANI NU PLATESC IMPOZIT NIMIC PENTRU BANII CERSITI SAU FURATI DAU BANI LA POLITISTI SI SINT LASATI SA FURE IN CONTINUARE. AR TREBUI SA SE FACA DIFERENTA DINTRE ROMANI SI TIGANI . TIGANII SINT TIGANI SI AU LEGILE SI OBICEIURILE LOR CARE NU AU NICI O LEGATURA CU POPORUL ROMAN DAR SA SI LE FACA IN ETNIA LOR SI SA RESPECTE TARA IN CARE TRAIESTE SI POPORUL ROMAN PENTRU CA EI SINT O ETNIE SI NIMIC MAI MULT . SA NU ISI PERMITA ORIUNDE VOR EI SA ISI FACA DE CAP SI SA TAIFASUIASCA . SA STEA IN BANCA LOR SI SA RESPECTE LOCURILE PUBLICE CARE NU LE APARTIN LOR CI POPORULUI ROMAN . AU AJUNS SA DISTRUGA CIMITIRE SA FURE CRUCI DE MARMURA DE LA MORMINTELE ROMANILOR SI SA LE VINDA VAD CA NIMENI NU LE ZICE NIMIC FAC TOT CE VOR . AR TREBUI IZOLATI NU SA ISI BATA JOC DE POPORUL ROMAN SI DE TARA CA AU FACUT DE RIS SI TARA SI POPORUL ROMAN TOTI STRAINI NE TRATEAZA CA SI CUM AM FI TIGANI DIN CAUZA LOR . PARLAMENTARI AR TREBUI SA IA MASURI CU EI SI SA LI SE INTERZICA ACESTE LIBERTATI PE CARE EI SI LE PERMIT FARA SA FIE PEDEPSITI . SE DA AMENZI LA BATRINI CARE VIND NISTE URZICI SI EI CA FURA SI FAC CE FAC INTR-UN CIMITIR CARE ESTE UN LOC PUBLIC DE LINISTE A MORTILOR EI FAC CHEFURI . ESTE STRIGATOR LA CER CEEA CE ISI PERMIT SA FACA CHIAR NIMENI NU SE GASESTE SA LE VINA DE HAC ?????????????????????? SA SPERAM CA SE VA GASI UN ANTONESCU SA II PUNA LA PUNCT SA LI SE ARATE LUNGUL NASULUI CA NU SINT BURICUL PAMINTULUI CUM SE CRED SI FAC CE VOR IN TOATA LUMEA

  2. Cum de le este permis sa îşi îngroape morţii în aceleaşi cimitire cu romanii? În ţara noastră doar ţiganilor le este permis să ne sfideze?
    Xenofobia şi rasismul anti-alb le este permis doar ţiganilor şi interzis romanilor. Romanii au doua soluţii prima sa fie înjurat de ţiganii şi ameninţat sau să renunţe la onoare şi neam şi să se lase asimilat devenind un soi de ţigan alb.

  3. obiceiul asta se petrece la scara larga in america latina, un obicei care probabil romii l-au initiat acolo acum sute de ani cand au emigrat in mexic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *