VIDEO Revoltator! Pompierii buzoieni, bataia de joc a TIGANILOR de pe strada Primaverii

Două mașini de intervenție cu 15 pompieri la bord, au fost deplasate sâmbătă seara de către ISU Buzău pentru a stinge un incendiu localizat la un grajd de pe strada Primăverii din municipiul Buzău. Pentru că s-a anunțat telefonic că ar putea exista și victime intoxicate cu fum, Inspectoratul Județean a deplasat și o ambulanță SMURD pregătită să transporte răniții la Spitalul Județean de Urgență din Buzău. De asemenea la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție.

Deși salvatorii au ajuns rapid la intervenție, ei s-au văzut în scurt timp fără obiectul muncii.După ce au întrebat din casă în casă dacă are cineva idee unde se află focarul de incendiu, s-a ajuns la concluzia că solicitarea nu a fost decât o glumă proastă.În tot acest timp romii ieșiți cu mic cu mare pe stradă au râs cu gura până la urechi de isprava pe care au făcut-o câțiva vecini de-ai lor puși pe șotii.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Mai grav este că la aceeși oră fusese anunțat și un accident de circulație în zona podului de la Gura Sărății, ambulanța SMURD fiind însă blocată la solicitarea de pe strada Primăverii .
Deplasarea unor astfel de forțe chiar și la o solicitare falsă, poate costa ISU Buzău chiar și câteva mii de lei.

Sursa: Stiri De Buzau

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile