VIDEO REVOLTATOR – Mai multi ŢIGANI AU TERORIZAT STRANDUL din Buzau! Oamenii sunt dezgustati!

Situaţie penibilă, ieri, la ştrandul din Parcul Tineretului Buzau.

strand

Mai mulţi buzoieni au fost oripilaţi când, la un moment-dat, zece adolescenţi tigani au pătruns în incinta complexului şi s-au aruncat în bazine îmbrăcaţi.

Mai mulţi clienţi din acel moment ai ştrandului au plecat dezgustaţi, din cauza acestui incident povestit aseară în direct la Campus TV.

Telespectatoarea Campus TV s-a temut să reclame incidentul şi a precizat că nu va mai reveni la ştrandul primăriei.

Reprezentanţii municipalităţii motivează că aceste incidente sunt izolate şi că aventura tinerilor tigani a durat doar câteva minute.

În plus, alţi telespectatori au reclamat că întreg grupul de rromi ar fi plătit la intrare doar 10 lei. Reprezentanţii primăriei exclud această variantă. Opt camere de luat vederi supraveghează suprafaţa locului de agrement, inclusiv intrarea.

Biletul de intrare la ştrand este de 7 lei pentru adulţi. În schimb, la piscinele private din oras tariful este de 10 lei în timpul săptămânii şi de 15 lei în week-end.

CITESTE SI: Eleva de 10 la BAC, scrisoare cutremurătoare despre PILELE din școli | „Nu mai pot să tac. Îmi provoacă suferință”

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

  1. hahha, o vrut sa spuna un stol de ciori :D, nota 10 pentru doamna.

  2. Astia n-ar trebui lasati nici daca se dezbraca; ne imbolnavesc pe toti!
    Singura solutie: sa le dam foc ca sa purificam tara!

  3. Cica nu trebu sa fim rasisti, si cum sa nu fii rasist ca astia nu-s negri sau de altii.. sunt TIGANI, iar tiganu e tigan si gata.

Lasa un comentariu