VIDEO REVOLTATOR: FEMEIE BATUTA de TIGANI in troleibuz

tiganipenali

Părerea mea despre mizeriile astea de ţigani o ştiţi, nu mai repet. În România s-a creat un adevărat cult al celor care apăra drepturile ţiganilor, care ne îndeamnă şi pe noi, amărăştenii de rând, să nu-i discriminăm pe ţigani, să nu le rănim sentimentele, să nu le spunem în faţă că-s nişte paraziţi şi nişte putori ordinare care refuză să muncească şi îţi râd în nas când le zici să pună mâna pe o mătură să facă ceva pentru a câştiga bani cinstit. Şi există până şi un Consiliu Naţional pentru Combaterea Discriminării, plătit, fireşte, din banii noştri, ca să ce, ca să aibă grijă ca paraziţii sociali şi scursurile astea umane să fie integraţi în societate şi aplică amenzi în stânga şi-n dreapta dacă cineva îi discriminează în vreun fel. Ţiganii nu pot fi integraţi în societate, am mai spus-o şi o mai repet, asta e rasa lor, aşa sunt ei.

Între timp se întâmpla asta, într-un autobuz din Cluj-Napoca, noaptea, în jurul orei 23. Doi ţigani jegoşi (pleonasm intenţionat) agresează fizic şi verbal o femeie. Un oraş care aspiră la titlul de Capitală Culturală Europeană 2013 şi care şi-a câştigat titlul de Capitala Europeană a Tineretului în 2015. Mai trist e că nimeni nu intervine şi se vede clar în filmare că sunt câţiva bărbaţi acolo, dar nici unul nu se gândeşte să le aplice o corecţie puţoilor ălora. Spiritul civic a murit în România, Dumnezeu să-l ierte! Cel care a postat filmuleţul zice că cei doi se cunoaşteau, asta contează mai puţin. Gândiţi-vă că în locul femeii respective putea fi mama sau bunica voastră, căci acesta nu e caz singular în care sunt agresate femei şi bătrâne în autobuz sau în spaţii publice. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva şi sigur nu va fi ultima dată. Atâta timp cât poliţia locală, această instituţie responsabilă de siguranţa cetăţenilor, stă la ciupeală ca să-i prindă pe ăia care traversează neregulamentar şi pe ăia care parchează aiurea, că vin sărbătorile şi trebuie să aibă ce pune pe masă, un mieluţ, nişte ouă roşii, un vinuţ de calitate, d-astea.

Cine răspunde de siguranţa cetăţenilor în mijloacele de trasport în comun? Sau ar să mergem pe ideea legea junglei şi să începem să umblăm cu arme albe la noi pentru a ne apăra de mizerabili din ăştia? Întrebare pe care i-o adresez în special directorului general RATUC, Liviu Neag. Eu călătoresc cu autobuzele de când mă ştiu şi cazul acesta nu e singular. Acum câţiva ani, pe când eram la liceu, mă îndreptam spre casă cu busul, când la un moment dat un bărbat începe să agreseze verbal o bătrână. Era tot un soi de ţigan mai spălat, din categoria “ceafă lată”, ca să zic aşa. Nu mai reţin de la ce a pornit mica dispută, dar omul o înjura pe bătrâna care i-ar fi putut fi bunică în ultimul hal şi chiar i-a plasat câteva flegme în faţă. A fost cu greu stăpânit de câţiva călători ma vânjoşi şi nu cred că mai avea mult şi o lua la bătaie pe femeie.

Aşa că, voi ăştia de vă luptaţi pentru apărarea drepturilor ţiganilor, continuaţi să aveţi grijă să nu le fie rănite sentimentele, să nu-i discrimineze nimeni, să nu fie jigniţi, că ei între timp au grijă să ne facă de tot rahatul prin alte ţări. Ţiganii trebuie izolaţi, nu apăraţi, că altfel ne trag în jos. Veci pururi nu vom evolua cu astfel de paraziţi prin preajmă.

Antonescu de trăia…

Articol de eVasile.com

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

 1. Lumea din jur de ce sta sa se uite ?
  Indiferenta este o forma de complicitate !

 2. Romanii au ajuns foarte lasi , eu am vazut cu ochi mei,odata ,in tramvai ,un tigan a mers langa un scaun unde statea un tanar alb si i-a spus :
  Hai ridicate de aicea !!!!!! Si am vazut cu ochi mei cum poponetele naibi s-a ridicat de pe scaun ca sa stea tiganul!!!!!
  Tanarul care era alb parea imbracat ca un anarhist ,cu sepcuta rosie ,bluzita roz si tenesi.
  Asta sunt anarhistii ,niste goyemi nenorociti,sclavii neoamenilor,sunt niste excremente organice.
  Imi este scarba sa mai merg pe strada si sai vad pe astia.
  Sa ii ia moartea pe toti !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.