VIDEO REGIZAT PENTRU AUDIENTA? | Momente șocante la Antena 1! O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii Acces direct și a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde o o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan.

Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga: „Dă-mi banii”.

Conform site-ului Antena3, Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie, potrivit sursei citate.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a spus că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi a susținut că în ultima perioadă ar fi primit ameninţări de la o persoană care s-ar fi recomandat Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune <>. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Vaida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!