VIDEO – Razboi intre clanurile tiganesti din Timisoara, dupa ce o vila a fost atacata cu un cocktail Molotov

carpaci

Una dintre vilele familiei Carpaci a fost atacata noaptea trecuta de un individ care a aruncat in fereastra un cocktail Molotov.

Imediat a fost alertata politia care incearca acum sa-l identifice pe agresor. Tiganii dau vina pe membrii unui clan rival care le-ar fi cerut taxa de protectie.

Scena s-a petrecut in toiul noptii in centrul Timisoarei. Vila lui Gradu Carpaci, denumit si „Ministrul de Finante”, a fost atacata de un barbat care a aruncat cu o sticla de benzina aprinsa si apoi s-a facut nevazut. Inauntru se aflau 10 persoane, care au iesit imediat de frica. Tiganii sunt convinsi ca la mijloc este vorba de o razbunare a unui clan rival.

Gradu Carpaci: „Au zis ca daca nu le dam banii, vine peste noi si ne omoara. Au mai venit acum o saptamana, nu ne-au gasit acasa si ne-au adus cununi de morti”.

Membrii clanului Carpaci spun ca anul trecut familia lor ar fi platit o taxa de protectie insa, de curand, clanul rival ar fi venit din nou dupa bani. In urma cu o saptamana, la poarta casei au fost asezate mai multe coroane de flori pe care erau scrise amenintari cu moartea.

Si familia Carpaci e certata cu legea. In urma cu cinci ani unul dintre liderii clanului a fost cercetat ca ar fi batut o avocata, iar vara aceasta sotia lui a fost acuzata ca a rapit o minora in varsta de 14 ani.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Sa-nteleg ca Timisoara nu are autoritati?!
    Dar unde-s politia, parchetul, primarul…..
    Se actioneaza ca-ntreaga Romanie "Sat – fara caini", in care domneste legea junglei, nu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.