VIDEO: RASISM ANTI-ALB: Scandal in SUA: Mai multi TIGANI din ROMANIA au sarit la bataie dupa ce i-au furat bicicleta unui copil, iar parintii au revendicat-o

O familie de TIGANI din România a provocat un scandal de proporţii într-un complex de apartamente din oraşul texan Houston. Se pare că romii au furat o bicicletă pe care copilul unor americani o primise cadou de Crăciun. Când familia de americani şi-a revendicat bicicleta, romii au sărit la bătaie, înarmaţi cu sticle şi bâte, scrie site-ul kvue.com.

„Poliţistul a încercat să-l ia pe soţul meu, soţul meu nu are nicio vină”, s-a apărat o româncă.

Păgubitul spune că bicicleta, un dar de Crăciun pentru copilul lui, a fost furată de pe veranda casei de un  grup de copii români.

„Eu, soţia mea şi fiul meu, am luat bicicleta înapoi şi am dus-o în casă. Apoi, aceşti oameni au venit înarmaţi cu beţe şi sticle”, a povestit păgubitul.

Citiți și:  Scandal "ca la usa cortului" la inmormântarea lui Emi Pian. Nu vor să-l îngroape daca tatal lui nu va fi eliberat din puscarie!

Tiganii susţin însă că ei au fost agresaţi.

Mai multe persoane au ajuns la spital iar forţele de ordine au fost nevoite să cheme întăriri după ce doi poliţişti au fost loviţi cu pumnii în faţă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile