VIDEO Polițiștii îi caută pe TIGANII care au luat un copil de pe stradă și l-au aruncat la tomberon

Probleme mari pentru tinerii din una dintre cele mai bogate familii de romi din Timișoara, care s-au filmat în timp ce aruncau un copil, luat de pe stradă, la tomberon. Micuţul plânge şi încearcă să scape, însă este luat pe sus şi aruncat la gunoi, în râsetele ”răpitorilor”. Imaginile au fost văzute și de mai multe organizații care luptă pentru drepturile românilor, iar una dintre ele a depus o plângere penală.

Articol de Diana Marinescu

 

”Asociaţia Demnitatea Naţională semnalează opiniei publice și autorităților un fapt şocant care s-a petrecut pe una dintre străzile centrale ale municipiului Timişoara. Un grup de tineri au imobilizat un copil după care l-au aruncat într-un tomberon de gunoi. Asociația noastră a solicitat deja organelor de cercetare să demareze de urgenţă o anchetă, să-i identifice pe făptaşi şi să fie deferiţi justiţiei pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, am sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului propunând măsurile specifice de intervenție în astfel de situații”, se arată într-un comunicat al celor de la Asociația Demnitatea Națională.

Citiți și:  Trambulină pentru un interlop mărunt: cine este barbugiul fără cazier care l-a ucis pe şeful clanului Duduianu, Emi Pian

În luna aprilie, www.exclusivtm.ro prezenta în premieră imaginile cu tinerii care băgau cu forţa un copil, luat de pe stradă, într-un tomberon. Copilul plânge şi încearcă să scape, însă este luat pe sus şi aruncat la coşul de gunoi.

Imaginile îi surprind pe cei doi şmecheri în timp ce îl iau de mâini şi de picioare pe micuţ şi îl duc până la cel mai apropiat tomberon, în care îl aruncă cu capul înainte.

 

Sursa: ExclusivTM.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Gaspar Emanuela
Gaspar Emanuela
7 ani in urma cu

Nu se poate comenta asa ceva.

Detectiv Particular
Detectiv Particular
7 ani in urma cu

Te doare mintea cand vezi asa ceva, daca era copilul meu ciorile alea doua deja erau disparute ca Elodia , b…p…in masiii! 1

alex
alex
6 ani in urma cu

Subscriu si eu ceea ce ai spus!

Leas baga o secure in crestetul capului dobitocilor alora!