VIDEO: Patronul unei pensiuni, acuzat ca a batut turistii care nu apreciaza manelele

Asa se poate intampla cand oamenii prefera sa manince laturile altora in loc sa-si petreaca sarbatorile in casa lor.

Apropo: stiti cum se dau stelele si margaretele la hoteluri si pensiuni? Pentru ca nu exista nici o reglementare cum trebuie in acest domeniu, se dau pe spaga la primarie. Asa ca …mai aveti pretentii?

Nu spun sa nu mai mergem in concediu in tara ( nu, asta ar fi o catastrofa), dar sa avem grija si sa mergem numai acolo unde este verificat de altcineva inaintea noastra si mai ales de sarbatori trebuie evitat, deoarce mancarea este foarte periculoasa; sunt multe alimente vechi, tinute in locuri necorespunzatoare, etc. In perioada asta se fac multe feluri de mincare, portii multe, personal doar cel al casei si inevitabil ca sunt si unele indoielnice.  Si dupa aia te mai miri ca te-ai ales cu … si ca sa fie tacamul complet mai ai si surprize de alta natura, cum e cel de mai jos. Oamenii cu ceva bani in plus au ajuns extrem de badarani si singura metoda de reeducare este sa-i lovim acolo unde ii doare cel mai mult- BANII. Daca tu esti nesimtit nu trebuie sa te  platesc pentru asta.

Patronul unei pensiuni din Rânca, județul Gorj, este acuzat că a bătut doi turiști nemulțumiți care-i reproșaseră că a pus numai manele la petrecerea de revelion.

Citiți și:  România vs. Ungaria: „Jeg de nedescris, cocalari umflaţi cu pompa, fete tatuate dansând lasciv şi manele până în zori“

Mădălin Corodescu din Mangalia a depus o plângere la Poliție, relamând că el și cumnatul său au fost luați la bătaie într-o încăierare în care au fost implicați alături de alți turiști cu reprezentanții pensiunii la care erau cazați cu toții.

Bărbatul afirmă că petrecerea de Revelion a fost transformată de proprietarul pensiunii într-una privată, în care doi prieteni ai acestuia primeau încontinuu dedicații cu manele, lucru pe care ei l-au dezaprobat. Turiștii, în frunte cu Mădălin Corodescu, au solicitat să le fie respectate și preferințele lor muzicale, mai ales că au plătit 7.200 de lei pentru a închiria trei camere pentru patru nopți.

Nu ne-am dat seama că se ajunge aici pentru că noi doar am reproșat că petrecerea noastră de Revelion devine petrecerea lor privată, una cu manele. Le-am atras atenția, după care am plecat la baie, iar când m-am întors deja îl loveau pe cumnatul meu. Apoi m-au luat și pe mine la bătaie, am buza umflată, mă dor niște coaste, am vânătăi nu doar pe față, ci și pe corp, ce să mai, a fost un Revelion de neuitat, dar pe care nu și-l dorea nimeni în felul acesta”, a spus Mădălin Corodescu pentru Mediafax.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Proprietarul pensiunii “Ingrid” a fost amendat cu 5.000 de lei de IPJ Gorj, pentru neregulile constatate la cazare turiștilor în pensiunea respectivă, iar turistul l-a contactat pe prefectul de Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, pentru a-i aduce la cunoștință cele întâmplate.

Cei de la pensiune nu ne-au returnat niciun ban. Au zis că au cumpărat mâncare, băutură și că nu-i interesează dacă noi nu mai stăm. Am plătit 7.200 de lei pentru trei camere, timp de patru nopți, sunt o groază de bani, iar serviciile de care am beneficiat sunt la pământ”, a mai spus Mădălin Corodescu. Sursa: http://activenews.ro

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile