Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALNOUTATISOCIETATESTIRI

VIDEO: O studenta a fost suspendata dupa ce a aparut intr-o inregistrare “rasista”

Hanna-Strong-Proud-White-Girl

Studenta, ce aparare in partea drepta a fotografiei, este pe cale sa fie crucificata pentru ca a luat atitudine impotriva unui negru ce o ameninta.

Tanara, ce facea parte din echipa de fotbal a Univeristatii Syracuse, a fost suspendata de la echipa si cel mai probabil va avea de infruntat sanctiuni disciplinare dupa ce a facut afirmatii rasiste si anti-homosexuale intr-o inregistrare video.

Hanna Strong, studenta in ultimul an si originara din Massachusetts, Statele Unite, s-a referit la un negru care se legase de ea ca fiind un “negru poponar”, intr-un schimb de cuvinte care acum a inceput sa faca senzatie pe retelele de socializare.

Primitivul si confuzul Director negru de la Sectia Atletism a univerisatii din Styracuse, Daryl Gross, a condamnat – in presa – actiunile complet normale ale studentei.

Ce spune New York Daily News:

O studenta de la Universitatea Syracuse a ajuns subiectul unui act de discriminare dupa ce a comentat intr-un mod rasist si homofob, moment surprins pe o camera video.

Tanara din inregistrarea video, distribuita pe Instagram, care face o remarca rasista a fost identificata ca fiind Hanna Strong, jucator mijlocas la echipa de fotbal feminin.

Inregistrarea video nedatata o arata pe tanara cum tipa la studentul negru care pleaca cu mainile ridicate de la “confruntare”.

“Daca ma atingi, o sa se termine cu tine”, tipa Hanna Strong inainte sa se intoarca la persoana care filmeaza. “Filmezi asta? Poponar negru… e un rahat”

“Vrei sa ma zici ca am pronuntat N-word?” (nr. negru – interzis in SUA) “Ma doare in c**”” a mai adaugat studenta.

Faptul ca aceasta tanara curajoasa este persecutata pentru niste fapte care sunt inca considerate ca fiind protejate de Libertatea de Exprimare,  arata cat de mult societatea a fost subjugata de nemernici care doresc sa distruga toate vestigiile unei civilizatii sclipitoare.

Unde sunt drepturile Albilor aici? Ei au nevoie sa-si exprime indignarea, mandria culturala si furia impotriva celor ce incerca sa ii atace. Toate celelalte rase beneficiaza de acest lucru insa se pare ca a a devenit o crima sa fii Alb.

Inregistrarea video o aveti mai jos si dureaza putin peste zece secunde.

Redactia Nationalisti.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

3 comentarii

  1. Daca zici ca Africa e a negrilor e perfect, daca zici ca Asia e a asiaticilor e perfect, dar daca zici ca Europa e a albilor … e discriminare

  2. Intrebati-ma pe mine, cu 35 de ani in tara asta jegoasa si rasista. Este si mai rau sa fi un emigrant alb. Esti ultimul om, fara drepturi, fara protectia organelor de ordine, nici macar nu ai dreptul sa faci reclamatii.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.