VIDEO – O pisică domestică a alungat un urs

Imaginile uluitoare cu o pisică domestică ce câștigă o luptă teritorială cu un urs brun au fost filmate pe 31 iulie de un grup de pescari din nordul regiunii Irkutsk.

Pescarii erau în timpul unei petreceri, după o zi pe râul Angara lângă Ust-Ilimsk, când un urs brun s-a apropiat de tabăra lor.

Prădătorul se afla la câțiva metri distanță de focul de tabără, când pisica Vasya, luată în călătorie ca tovarăș, a sărit în față și s-a așezat între oameni și urs.

Videoclipul arată pisica înfoiată, cu spatele arcuit și coada între picioare, fermă pe poziții în fața prădătorului nedumerit.

Pisica nu s-a clintit nici când ursul s-a ridicat pe picioarele din spate, înălțându-se deasupra felinei minuscule.

Pescarii care par în stare de ebrietate, se aud încercând să facă pisica să se retragă.

“Vasya, pleacă de acolo am spus! Uită-te la ea, continuă să stea în picioare și nici măcar nu se mișcă! Nu știam că am o pisică atât de neînfricată!” spune stăpâna pisicii.

“Da, și acasă o cerți pentru că rupe tapetul!”, răspunde partenerul femeii.

După câteva minute, ursul brun a părăsit tabăra, în timp ce pisica stă cu ochii pe el, fără să se miște până când creatura puternică nu a dispărut.

Unul dintre pescari se aude felicitând pisica: “Bravo Vasily Vasilyevich! Ești pe prima pagină! Cea mai mare bucată de carne este a ta!”

Cel care a distribuit filmarea explică de ce pescarii nu s-au mișcat în timpul întâlnirii pisicii și ursului:

“Crezi că ar fi trebuit să se ridice sau să fugă? Atunci ursul i-ar fi urmărit cu siguranță. Urșii nu merg de obicei la focuri, plus mirosul de fum îi sperie.

Aș spune că prietenii mei că s-au purtat calm. Nu s-au agitat, nu și-au fluturat mâinile.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *